TPS:n ja HPK:n puolivälieräottelu tänään maksutta TV5:ltä!

Puolivälieräottelu TPS – HPK tänään TV5:ltä klo 18:30.

 

Liigan puolivälierät jatkuvat tänään. TV5 näyttää kello 18:30 alkavan TPS:n ja HPK:n kevään kolmannen kohtaamisen. Illalla toisensa kohtaavat lisäksi Pelicans ja HIFK, Kärpät ja Ilves sekä Tappara ja Lukko.

HPK on voittanut kaksi sarjan ensimmäistä ottelua. Ensimmäisessä kohtaamisessa HPK oli parempi lukemin 3-2 ja toisessa 5-3.

 

Kaapo Kakko -show

HPK:n ja TPS:n välinen ottelusarja on herättänyt runsaasti huomiota Pohjois-Amerikassa asti. Ensi kesänä NHL:ään varattava Kaapo Kakko on rehkinyt kaukalossa isännän elkein. Hän on paukuttanut kahdessa pudotuspeliottelussa tehot 2+1.

Tehopisteitäkin enemmän huomiota on herättänyt Kakon fyysisyys. 17-vuotias hyökkääjä jakelee makuupaikkoja aikuisille ammattilaisille ja jyrää heidän keskuudessaan tankin lailla.

Turkulaiset ovat olleet liiaksi nuoren supertähtensä varassa. Vaikka joukkue on Ilari Filppulan, Oula Palven ja Ilkka Heikkisen kaltaisia huippuammattilaisia, he eivät ole kyenneet näyttämään johtajuutta ratkaisupeleissä.

HPK:n läpimurtopelaajat ovat puolestaan jatkaneet erinomaisia otteitaan myös pudotuspeleissä. Jere Innala antoi edellisessä ottelussa kolme syöttöpistettä, ja puolustaja Petteri Nikkilä puolestaan heilutti maaliverkkoja. Kumpikin pelimies on tällä kaudella murtautunut EHT-tasolle, ja pian kaksikkoa viedään jo isompiin ympyröihin.

 

Lue myös:
• Jääkiekon MM 2019 – täydellinen turnausopas
• F1-kausi 2019 – lähetykset ja kalenteri