TPS tarvitsee voiton ja kottikärryllisen onnea

 

Tiistaina 10. lokakuuta kello 19:00: TPS – Nottingham Panthers  

TV: C More Sport 1 ja SUB -> Lue lisää
Ilmainen live stream: NordicBet -> Lue lisää

Ps. Jutussa myöhemmin myös vinkki, miten nähdä Bern – Mountfield -ottelu.

 

Turun Palloseuran suoralta vaikuttanut polku Champions Hockey League jatkopeleihin mutkistui huomattavasti, kun joukkue yllättäen kärsi 2-0 vierastappion brittiseura Nottingham Panthersille. Joukkueiden kohdatessa tiistai-iltana Turussa panoksena revanssin lisäksi TPS:n jatkopaikka.

Ensimmäisessä kohtaamisessa TPS testasi Nottinghamin maalilla torjunutta Michael Garnettia 32 laukauksella, mutta edes kuusi ylivoimapeliä ei tuottanut tulosta. Kotimaisen Liigan kärkeen kiivenneeltä Tepsiltä voidaankin odottaa huomattavasti terävämpää viimeistelyä Turun Gatorade Centerissä pelattavassa uusinnassa.  

SUB ja C More Sport 1 TV-kanavat sekä suoratoistopalvelu C More esittävät tiistai-iltana kello 19:00 alkavan ottelun suorana. Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa otteluun ilmaisen live-stiimin, josta voit lukea lisää tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=oKhaDM2Qbtw

Nottingham Panthers nollasi viikko sitten Tepsin

 

Oikea tulos Bernin ja Mountfieldin pelissä pudottaisi molemmat jatkosta

Tilanne ennen alkusarjan viimeistä kierrosta on TPS:n kannalta F-lohkossa vähintään kimurantti. Palloseuran täytyy ensin kuitata täydet kolme pistettä voittamalla Nottingham varsinaisella peliajalla, minkä jälkeen turkulaisten on vielä toivottava, että Bern ottaisi 20:45 alkavassa pelissään voiton Mountfieldistä vasta jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa. F-lohkon viimeisen matsin pisteiden on jakauduttava täsmälleen 2-1 Bernille – kaikki muut vaihtoehdot pudottaisivat Tepsin jatkosta.

Onneksi niin Bern kuin Mountfield taistelevat tosissaan F-lohkon viimeisen ottelun voitosta. Sveitsiläisille kelpaa vain kolmen pisteen voitto, kun tsekkiläiselle Mountfiedille riitää jatkopaikkaan kaksi pistettä. Matemaattisesti turkulaisten jatkomahdollisuudet näyttävät heikoilta, mutta peliä ei ole  menetetty. Rahapeliyhtiö Nordicbet tarjoaa ilmaisen striimin myös kello 20:45 alkavaan SC Bernin ja Mountfield HK väliseen otteluun. 

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.