Torstain TV-tärppi: Petteri Koposen otteluruuhka jatkuu muodin pääkaupungissa

Keskiviikko 26. lokakuuta kello 22:00 EA7 Olimpia Milano – FC Barcelona Básquet  

TV ja HD Stream: Viasat Urheilu HD & Viaplay – Lue lisää
Ilmainen stream: UnibetTV – Lue lisää 

 

Lokakuu on kiireista aikaa EM-kisoissa Susijengin parhaimmistoon kuuluneelle Petteri Koposelle. Malmilaisen edustama FC Barcelona Lassa pelaa tänään jo yhdeksännen ottelunsa 21 päivän sisään, kun joukkue matkustaa Euroopan muotipääkaupunkiin Ax Armani Olimpia Milanon vieraaksi.

Barcelona pelasi Eurooppa Liigaa jo tiistaina Zalgiris Kaunasin ryöstäessä vieraspisteet Palau Blaugranalta. Kesän ajan hermovammasta kärsinyt Koponen on saanut mukavavasti peliaikaa, vaikka ei aina aloitakaan otteluita. Kolmessa euro-matsissa suomalainen on kellottanut keskimäärin 25 minuuttia parkettiaikaa.

Kesällä hankittu Thomas Heurtel on valmentaja Sito Alonson ykköspelintekijä, joten Koponen on saanut tottua kakkospaikkaan. Ainakin Zalgiris-pelin perusteella heittävän takamiehen rooli sopii Koposelle, sillä niin kakkoset kuin kolmoset putosivat sukkaan 2/3 tarkkuudella.

 

https://www.youtube.com/watch?v=prJm1u3zLLU

 

Milanolaiset vedonlyönnin suosikkeja

Neljän pelin jälkeen Italian pääsarjaa Lega A:ta puhtaalla rekordilla johtava Milano on vedonlyöntiyhtiöiden suosikki voittomaan torstai-illan ottelun. Veikkauksen tarjous Milanolle on 1,65, kun Barcelona tarjotaan 2,08 vieraskerrointa. Pelaajan kannalta edullisemmalla marginaalilla hintojaan tarjoavan Unibetin vastaava asetelma on Milano 1,67 ja Barcelona 2,28. Joukkueet kohtasivat kahdesti viime kaudella Euroliigassa, jolloin Barcelona oli vahvempi sekä kotona että vieraissa. 

Vinkki: Jos et omista Viasatin tai Viaplayn palveluita, niin voit nähdä ottelun ilmaiseksi Unibetin striimauspalvelusta.

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.