Tätä et halua missata! Jokereiden peli tulee tänään ilmaiskanavalta

Dinamo Minsk – Jokerit tänään kello 18.30. Ottelu on poikkeuksellisesti katsottavissa TV5:ltä.

KHL TV-lähetykset:
Kaikki KHL-ottelut esittää Viasat ja Viaplay. Voit tilata Viaplayn täältä.

 

Jääkiekkoa nykyään harvemmin pääsee katsomaan ilmaiskanavilta. Tänään on poikkeuksellinen tilanne, kun Jokereiden vierasottelu Dinamo Minskiä vastaan on katsottavissa TV5:ltä. Ottelu alkaa 18.30.

Jokerit lähtee vierasotteluun selvänä ennakkosuosikkina. Helsinkiläisjoukkue on KHL:n läntisen konferenssin kolmantena, kun taas Minsk on jaetulla viimeisellä sijalla. Jokereilla on vastustajaansa verrattuna yli tuplasti sarjapisteitä.

 

Ketsuppipullo jälleen auki?

Jokerit on ollut alkukauden ajan yksi KHL:n tulivoimaisimmista joukkueista. Viime otteluissa ruuti on ollut kuitenkin märkään. Dynamo Moskovaa vastaan joukkue jäi kokonaan nollille, kun taas Barys Astanan käsittelyssä syntyi ainoastaan yksi maali.

Jokerihyökkääjä Steve Mosesin mukaan itseluottamuksen takaisin saaminen on pienestä kiinni.

– Joskus tällaisia vaiheita tulee kauden aikana. Ei meidän mielestäni hirveästi pidä muuttaa mitään, mutta kiekkoa pitää saada enemmän maalille, pomppuja ja ohjauksia. Sitä kautta itseluottamus tulee takaisin, Moses analysoi joukkueensa verkkosivuilla.

Häntäpään joukkuetta vastaan Jokereilla on mahdollisuus palata aiempaan hyökkäysloistoiseen peliin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa narripaidat paukuttivat viisi maalia Minskin verkkoon.

Vastustaja kärsii Jokereiden tapaan tehottomuudesta. Hyökkäyspeli on ollut kauden mittaan ailahtelevaa, eikä kukaan pelaaja ole päässyt mässäilemään tehoilla. Minskin toisiksi paras pistemies onkin helsinkiläisille tuttu mies: Teemu Pulkkinen. Viiden Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen Pulkkinen siirtyi KHL:ään täksi kaudeksi. 25 ottelussa hän on tehnyt tehot 8+8.