Syksyn ensimmäinen Mestarien liigan peli ilmaiskanavalta

Tottenhamin Harry Kane on viimeistellyt yhden maalin Mestarien liigassa. Keskiviikko 24.10. klo 19:55 PSV – Tottenham

TV-tiedot:
• Katso maksutta illan ottelu → SUB
• Katso kaikki UCL-ottelut, tilaa → Cmore 

Jalkapallon Mestarien liigaa päästään katsomaan tänä syksynä ensimmäistä kertaa vapailta kanavilta, kun Sub esittää keskiviikkona kello 19:55 alkaen PSV:n ja Tottenhamin välisen ottelun. Luvassa pitäisi olla herkullinen matsi, sillä kumpikin joukkue tarvitsee ottelusta voiton taistellakseen kovatasoisen B-lohkon jatkopaikoista. 
​​​​​​​

Barcelona ja Inter määräävät tahdin 

Kahden kierroksen jälkeen Mestarien B-lohkon marssijärjestys vaikuttaa selvältä – kuusi pistettä keränneet Barcelona ja Inter etenevät pudotuspeleihin ja molemmat ottelunsa hävinneet Tottenham ja PSV putoavat kilpailusta. Lohkon tilanne tasoittuu kuitenkin tänään, kun kuuden pisteen joukkueet ja nollakerholaiset pelaavat keskinäiset ottelunsa. Vallitseva asetelma säilyy, jos molemmat lohkon ottelut päättyvät tasapeliin. 

Spursin kannalta hyvä uutinen on pelintekijä Christian Eriksenin paluu kokoonpanoon. Sitä, pääseekö tanskalainen avaukseen, ei tiedetä. Sen sijaan keskikenttämies Dele Alli sekä puolustajat Jan Vertonghen ja Danny Rose eivät ole manageri Mauricio Pochettinon käytettävissä. 

PSV:n lähtee kotipeliinsä käytännössä parhaalla miehistöllään, sillä jo pitkään polvivammasta kärsinyt Ryan Thomas on ainoa merkittävä poissaolija. Eindovenilaisseura on voittanut kaikki yhdeksän otteluaan Hollanin pääsarjassa maalierolla 36-3.