Peliyhtiöt menivät sekaisin Super Bowlista – tässä parhaat kampanjat

4.2. klo 01:30 Super Bowl LII: Los Angeles Rams – New England Patriots

TV: Viasat Urheilu, Viaplay ja Viafree

 

Super Bowl ei ole vain vuodesta toiseen Amerikan katsotuin yksittäinen tv-ohjelma, mutta se on myös ylivoimaisesti suosituin vedonlyöntitapahtuma. Tänä vuonna Las Vegasin peliyhtiöiden odotetaan ottavan vetoja vastaan Los Angeles Ramsin ja New England Patriotsin kohtaamisesta noin 6 miljardin dollarin edestä. 

Viime vuosina myös eurooppalaiset peliyhtiöt ovat innostuneet Super Bowlista tarjousten sekä tehostettujen kertoimien merkeissä. Olemme listanneet alle parhaat tarjoukset.
 

Patriotsin voitolle 30.00 kerroin 

Euroopan johtaviin vedonlyöntiyhtiöihin kuuluvat Unibet on julkaissut tuhdin kattauksen Super Bowl -kohteita, joita on tällä hetkellä jo yli 530 kappaletta. Uusille suomalaisille asiakkailleen yhtiö tarjoaa NFL:n finaaliin suosikkina lähtevän Patriotsin voitolle 30.00 kertoimen, kun joukkueen normaalikerroin pudonnut jo 1.73. 

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivuille → tästä
  2. Lue kampanjan ehdot ja tee talletus
  3. Pelaa New England Patriotsin voittoa 30.00 kertoimella 
  4. Jos Patriots voittaa ottelun, saat voiton käteisenä. 

 

Muuta kympin sijoitus Patriotsille 80 euroksi 

Tavallista paremmista kertoimistaan tunnettu Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tehdä Patriotsin voitolla 10 € panostuksella  peräti 80 € tilin. Finaaliin ennakkosuosikkina lähtevä Patriots saa yhtiöltä 1.81 kertoimen, jonka yhdistämällä yhtiön talletuskampanjaan voi uutena asiakkaana saada sijoitukselleen kahdensankertaisen tuoton. Katso ohjeet alta. 

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta koko kassa Patriotsin voiton puolesta (50 € x 1,81).
  4. Jos Patriots voittaa, teet kympillä yhteensä 81 € tilin.

 

Muita tarjouksia:

  • Mr Green tarjoaa 31.00 kerrointa Patriotsille → täällä
  • Betsafe tarjoaa useita korotettuja kertoimia → täältä

 

Miksi Patriots on suosikki? 

Jenkkien vedonlyöntimarkkinan luottamus New England Patriotsin mestaruuteen ei horju. Los Angeles Rams oli laskettu Super Bowlin suosikiksi, kun ensimmäiset yhtiöt avasivat mestaruuskertoimensa toisen konferenssifinaaliin jälkeen. Vedonlyöjät kuitenkin palauttivat kertoimenlaskijat ruotuun ostamalla raivokkaasti Patriotsin voittoa. 

Suurin syy siihen miksi finaalin suosikki on valmentaja-pelinrakentaja -kaksikko Bill Belichick ja Tom Brady, joka on voittanut yhdessä viisi Super Bowlia sekä pelannut finaalissa yhdeksän kertaa. Monissa liemissä keitetty Bill Belichick keksii vastustajan heikkoudet ja osaa hyödyntää niitä. 41-vuotias Brady ei herpaannu paineen alla ja pystyy parantamaan peliään ajan käydessä vähiin. Viime vuoden finaalin Philadelphia Eaglesille maalein 41-33 hävinnyt Patriots ei ole pelkästään Bradyn heittojen varassa, koska keskushyökkääjät Sony Michel ja James White tarjoavat iskukykyisen option juoksupeleihin.