Suomi suosikkina Viron kaatoon

Perjantai 12.10. klo 21:45 Viro – Suomi

Huom. Voit käyttää tarjouksen myös live-kohteeseen ja pelata Suomea esimerkiksi puoliajalla.

Perjantai-iltana voi tehdä mukavan tilin pirteästi Kansojen liigan aloittaneen Suomen voitolla Virosta. Suosittu peliyhtiö Unibet nimittäin tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen poikkeuksellisen suuren 100 € riskittömän vedon otteluun (sekä ennakko- että live-kohteet). Huuhkajien voitolla on siis mahdollisuus tehdä peräti 225 € voitto ilman riskiä. Erityisen hyvää kampanjassa on se, että mahdollinen voitto maksetaan käteisenä ilman kierrätysvaatimusta. Vedon voi käyttää kaikkiin Suomi-Viro -ottelun kohteisiin. Lue alta miten hyödynnät tarjouksen.

Viron pistetili C-liigan kakkoslohkossa on edelleen avaamatta. Vaikka ottelu pelataan Tallinnassa pääsee Markku Kanervan miehistö nauttimaan historiallisen kovasta kannatuksesta, sillä A. Le Coq -areenalle odotetaan noin 3000 suomalaiskatsojaa. Huuhkajien itseluottamus on korkealla kahden voitetun ottelun jälkeen, eikä kokoonpanosta puutu tärkeitä pelaajia. Huippuvireinen Teemu Pukki on tehnyt voittooon tarvittavat maalit edelllisissä matseissa, mutta Viroa vastaan onnistumisia voidaan odottaa myös Jasse Tuomiselta sekä Puolan liigassa erinomaisen syyskuun pelanneelta Petteri Forsellilta.

Toimi näin: Suomen voitolla 125 € tili – et voi hävitä

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Jos haluat maksimihyödyn riskitön veto -tarjouksesta, tee 100 € talletus. 
  3. Pelaa Suomen voittoa
  4. Jos Suomi voittaa, saat voiton 2,25 kertaisena (esim. 100€ riskittömällä panoksella 225 € voitto). Suomen voittaessa voiton voi kotiuttaa heti.
  5. Jos peli päättyy tasan tai Suomi häviää, saat panoksesi takaisin. 
  6. Voit hyödyntää kampanjan myös pienemmällä talletuksella ja panostuksella. Esim. 30 € riskittömällä panoksella voitat 67,5 €, jne.

    Huom! Riskitön veto koskee VAIN ENSIMMÄISTÄ vetoa. Jos lyöt useamman vedon, lyö riskitön ensimmäiseksi. Voit pelata myös muita kohteita kuin Suomen voittoa. 
     

Mikä on riskitön veto?

Riskitön veto on vakuutus, jossa vedonlyöntiyhtiö lupaa palautuksen hävitylle panokselle ilmoitettuun rajaan asti. Riskitön veto toimii niin, että asiakas lyö ensin vedon pelitilillään olevilla rahoilla, minkä jälkeen panos palautetaan riippuen vedon tuloksesta. 

Unibet palauttaa hävityn riskitöttämän vedon panoksen bonusrahana, jolloin se on pelattava 4 x kohteissa, joiden kertoimien on oltava vähintään 1.40. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 50 € suuruisen bonuksen nostaminen vaatii yhteensä 200 € pelaamista ennen kuin bonusrahan voi kotiuttaa. Yleisesti ottaen yhtiön kierrätysehto on asiakkaan kannalta yksi markkinoiden reiluimmista. 
 

Huuhkajat Viroa vastaan

Maalivahdit: 
Lukas Hradecky Bayer 04 Leverkusen
Jesse Joronen FC København
Anssi Jaakkola Reading FC

Puolustajat:
Joona Toivio BK Häcken
Markus Halsti Esbjerg FC
Albin Granlund Örebro SK
Paulus Arajuuri Brøndby IF
Jukka Raitala Montreal Impact
Sauli Väisänen FC Crotone
Jere Uronen KRC Genk
Juha Pirinen HJK

Keskikenttä:
Glen Kamara Dundee FC
Tim Sparv FC Midtjylland
Rasmus Schüller Minnesota United
Robin Lod Sporting Gijon
Robert Taylor Tromsø IL
Petteri Forsell MKS Miedz Legnica
Thomas Lam PEC Zwolle
Pyry Soiri Admira Wacker

Hyökkääjät:
Simon Skrabb IFK Norrköping 
Jasse Tuominen FK Bate Borisov
Rasmus Karjalainen KuPS
Teemu Pukki Norwich City FC
Eero Markkanen Dalkurd

 

Viro – Suomi televisiointi

Ilmainen Viafree netti-tv esittää suorana kello 21:45 alkavan ottelun. Matsin voi katsoa myös Viaplay suoratoistopalvelusta sekä Viasat Jalkapallo HD kanavalta.

Siirry katsomaan ottelua:
→ Rekisteröidy Viafreehen ja katso
→ Tilaa Viaplay ja katso

Huuhkajien ohjelma Nations Leaguessa

Suomi sijoitettiin ranking-pisteiden perusteella Nations Leaguen C-sarjaan ja arvottiin 24. tammikuuta 2018 samaan lohkoon Unkarin, Kreikan ja Viron kanssa. Lue kaikki Uefa Nations Leaguesta täältä: UEFA Nations League 2018-2019 – Huuhkajien ohjelma.

12.10.2018 klo 21.45 Viro – Suomi  
15.10.2018 klo 21.45 Suomi – Kreikka  
15.11.2018 klo 21.45 Kreikka – Suomi  
18.11.2018 klo 21.45 Unkari – Suomi

Puolustus toimii jo 

Ensimmäisten Kansojen liigan pelien perusteella Huuhkajia vastaan on hankala tehdä maalia. Päästettyjen maalien sarakkeessa seisoo nolla sen vuoksi, että vastustajan pääsy vaarallisiin maalipaikkoihin on estetty. Saldoa ei siis voi laskea Lukas Hradeckyn huipputorjuntojen tai vastustajan heikon viimeistelyn ansioksi. Suomen vahvuuksia ovat joukkuepuolustus ja kova työmoraali. Puolustaminen alkaa jo Teemu Pukista ja Jasse Tuomisesta, jotka liikkeellään hankaloittavat vastustajan pelinavaamisesta. Markku Kanerva on saanut karsittua helpot virheet, eikä joukkueen peli enää repsahda samalla tavala Hans Backen tai Mixu Paatelaisen valmentajakaudella. 

Hyökkäyspelissä vielä kehitettävää 

Suomi voitti Viron kuukausi sitten Turussa 1-0, mutta pelillisesti esitys jätti parannettavaa. Suomen peli oli yllättävän rikkonaista, eikä joukkueen nähty pitävän palloa pitkiä jaksoja. Pelinrakentelusta puuttui kärsivällisyyttä, mistä kertoo se, että pallonhallinta kääntyi Viron eduksin lukemin 51 – 49. Myös hyökkäysten jalostamisessa laadukkaiksi maalitilanteiksi on kehitettävää. Nyt joukkue on vaarallisimmillaan erikoistilanteissa sekä edetessään nopean Pyry Soirin kautta laidalla, mutta tilanteita pitäisi pystyä luomaan myös keskikaistalta. 

Tuominen vai Forsell? 

Norwichin paidassa huippuvireeseen vertyneen ja molemmissa Kansojen liigan otteluissa osuneen Teemu Pukin paikka avauksessa on lukittu, mutta Petteri Forssellin erinomaiset otteet Puolan pääsarjassa saattavat nostaa taiturin Bate Borisovin Jasse Tuomisen edelle toisena kärkimiehenä. 

Tuomisen valinnan puolesta puhuu se, että FC Lahden kasvatin yhteispeli Pukin kanssa on toiminut hyvin. Kolme maalia syyskuussa nousijoukkue Miedz Legnicalle viimeistellyt Forsell puolestaan toisi kentälle juonikuttaa sekä poikkeuksellista erikoistilanneosaamista.