Suomi päättää EHT:n Ruotsia vastaan – kymppi Leijonille tuo 145 euroa

Leijonat päätää Beijer Hockey Gamesin Ruotsia vastaan. Matsi alkaa 16.30.

Ruotsin EHT ei ole sujunut Leijonien puolesta toivotusti, joten Jukka Jalosen miehistöllä on kasvojen pesun paikka turnauksen päätösottelussa Tre Knoria vastaan. Tavallista paremmista kertoimistaan tunnettu Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tehdä Leijonien voitolla vain 10 € panostuksella peräti 145 € tilin. Molemmat ottelunsa niukasti hävinnyt Suomi saa 2.90 kertoimen, jonka yhdistämällä yhtiön talletuskampanjaan voi uutena asiakkaana saada sijoitukselleen 14-kertaisen tuoton. Katso ohjeet alta. 

Ruotsi on erilainen vastus kuin aiemmin Suomen lauantaina selättänyt Tsekki. Rikard Grönborg peluuttaa EHT:llä runsaasti nuoria lupaavia pelaajia, eikä luota toistuvasti kokeneimpiin Euroopassa pelaaviin sotaratsuihinsa. Tämä on näkynyt luonnollisesti myös kentällä. Ensimmäisessä ottelussaan Tre Kronor jäi Tsekin jalkoihin maalein 5-2.

Siinä missä Suomen ylivoima ei ole vielä lähtenyt rullaamaan, on Ruotsin vaikeuksia alivoimapelaamisen kanssa. Avausottelun viidestä päästetystä maalista kolme meni sisään joukkue pelatessa vajaamiehisenä. Myös maalivahtipelaamisessa on parantamisen varaa. Avausottelussa torjunut Magnus Hellberg pysäytti vain 19 kiekkoa 23 laukauksesta. Jalonen puolestaan luottaa päätösottelussa melko varmasti Veini Vehviläiseen, jonka torjuntaprosentti Venäjä-ottelussa oli 93,55.

Kahdesta tappiosta huolimatta Leijonien puolustuspeli on ollut koko turnauksen hyvissä kantimissa. Suomi onnistui joukkueena pitämään Tsekin poissa parhailta maalintekopaikoilta, mutta joutui maksamaan kovan yksilövirheistä. Tsekki-pelissä kömmähdyksiä tapahtui kaksi, joista vastustaja iski kummastakin maalin.

Muuta kympin sijoitus Leijonille 145 euroksi 

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tehdä Leijonien voitolla 10 € panostuksella peräti 145 € tilin. Leijonat saa yhtiöltä 2.90 kertoimen, jonka voi vain 10 euron sijoituksella monistaa peräti 145 euroksi hyödyntämällä yhtiön talletusedun. 

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta koko kassa Leijonien voiton puolesta (50 € x 2,90).
  4. Jos Leijonat voittaa, teet kympillä yhteensä 145 € tilin.