Suomi – Italia ja Suomi – Turkki -otteluiden TV-lähetykset ja streamit

Suomi - Italia ja Suomi - Turkki -otteluiden TV-lähetykset ja streamit

TVmatsit.com on urheilun TV-opas. Tutustu ilmaiseen palveluumme tästä.

Koripallon EM-kisoihin valmistautuva Suomi pelaa 11.-13. elokuuta kolmen harjoitusottelun sarjan Italian Cagliarissa. Rahapeliyhtiö Unibet kertoi keskiviikkona tiedotteessaan hankkineensa lähetysoikeudet perjantaina ja lauantaina pelattaviin treenimatseihin Italiaa sekä Turkkia vastaan. Kummatkin ottelut alkavat Suomen aikaan kello 21:45 ja ne selostetaan suomeksi.

Unibet on hankkinut harjoitusotteluiden esitysoikeudet yksinoikeudella, joten otteluita ei voi katsoa mistään muualta. Ruotsalaistaustainen rahapeliyhtiö näyttää Susijengin harjoitusottelut maksuttomassa striimauspalvelussaan suorina lähetyksinä. Otteluiden katsominen edellyttää rekisteröitymistä Unibetin asiakkaaksi ja vähintään viiden euron talletuksen tekemistä palveluun. Itse ottelu on kuitenkin veloitukseton.

Suomen on määrä pelata sunnuntaina 13. elokuuta Cagliarissa Nigeriaa vastaan, mutta ottelun TV-oikeuksista ei TVmatsien mukaan ole vielä tehty sopimusta. Tiettävästi myös muut ulkomaiset rahapeliyhtiöt sekä Veikkaus ovat osallistuneet tarjouskilpailuun Italiassa pelattavien otteluiden lähetysoikeuksista. 
 

Susijengin ottelut Cagliarissa Unibet TV:ssä

Pe 11.8. klo 21:45 Italia–Suomi
Selostaja: Juhavaltteri Salminen

La 12.8. klo 21:45 Suomi–Turkki
Selostaja: Aaro Linnalaakso

Katso myös:
Koripallo EM-kisat 2017 Suomen joukkue ja otteluohjelma

 

Lue myös nämä: