Suomelle 40.00 megakerroin Ruotsin EHT:n avaukseen

Venaja - Suomi Channel One Cup

Torstai 7.2. klo 18:30 Venäjä – Suomi

TV-lähetykset:
• Yle TV2
• Yle Areena

Sweden Hockey Games eli Ruotsin EHT-turnaus käynnistyy Leijonien osalta torstaina Jaroslavissa ottelulla Venäjää vastaan. Viime vuonna Ruotsin turnauksen puhtaalla pelillä voittanut Suomi saa peliyhtiö Mr Greeniltä avausotteluunsa peräti 40.00 tehostetun kertoimen. Mahdollinen voitto maksetaan käteisenä ja sen voi nostaa tilille heti ilman kierrätysvaatimusta. 

Suomen ja Venäjän edellinen EHT-kohtaaminen päättyi Leijonien kannalta nolosti 5-0 tappioon Pietarin futisstadionilla pelatussa ulkoilmaottelussa. Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tuosta ottelusta ei kuitenkaan kannata vetää, sillä Venäjällä on ollut tapana marssittaa ykkösmiehistönsä Channel One Cupina tunnettuun kotiturnaukseensa. Ruotsin EHT:n voittaminen ei ole itänaapurille läheskään yhtä iso juttu, joten päävalmentaja Ilja Vorobjov on voinut valita joukkueeseensa peräti seitsemän ensikertalaista. 

Venäjän maalivahtiosasto on heti kysymysmerkki, kun kolmikolla Igor Bobkov, Ilja Konovalov ja Pjotr Kotšetkov ei ole tilillään ainuttaakaan A-maajoukkuepeliä. Suomen maalilla pelaa melko varmasti Veini Vehviläinen, jonka saldo maajoukkueessa on toistaiseksi kahdesta ottelusta kaksi nollapeliä. Viime vuoden marraskuun Karjala-turnauksessa debytoinut Kärppä-vahti jätti niin Tsekin kuin Ruotsinkin maaleitta, mutta ei tullut valituksi Channel One Cupiin. Paikasta ensi kevään Slovakian MM-kisoissa taisteleva Vehviläinen antaa peruspäivänäänkin Suomelle hyvän mahdollisuuden taistella voitosta.  

Normaalisti Leijonien voittokerroin liikkuu 3.40 ja 3.50 tuntumassa, joten Mr Green tarjoaa voitolle peräti kymmenkertaisen tehosteen. Venäjän nykyjoukkue koko EHT:n nuorin ja sen iskukyky on vielä arvoitus. Jukka Jalonen on valinnut Tukholmaan edellistä turnausta kokeneemman joukkueen, johon ensikertalaisia Rasmus Kuparin poisjäännin myötä on mahtunut vain kolme. Jos uskot Suomen mahdolisuuksiin Venäjää vastaan, seuraa alla olevia ohjeita. 

Leijonille 40.00 kerroin – toimi näin:

Toimi näin

  1. Avaa tili Mr Greenille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee 10-100 € talletus. Muista, että voit hyödyntää myös Mr Greenin tervetuliaistarjouksen.
  3. Pelaa Suomen kotivoittoa Venäjästä 40.00 tehostetulla kertoimella.
  4. Jos Suomi voittaa, saat voiton ilman kierrätysvaatimusta. 

Kampanjan tarkemmat ehdot yhtiön sivuilta.