Sunnuntain TV-tärppi: Valencia ja Barcelona kohtaavat La Ligan kärkikamppailussa

26.11. kello 21:45, Valecia – Barcelona

Ottelun esittävät:
• TV & suoratoisto: Viasat ja Viaplay -> Lue lisää tästä
• Veloitukseton live stream: Betsson -> Lue lisää tästä

 

Espanjan liigassa nähdään sunnuntai-iltana kärkikohtaaminen, kun Valencia saa vieraakseen Barcelonan. Kuntopuntarin perusteella joukkueet ovat tulikuumia, sillä molemmat ovat voittaneet yhdeksän viimeisestä kymmenestä sarjapelistään.

Valencia on La Ligan alkukauden ehdoton menestystarina, sillä joukkue pelannut yli kaikkien odotusten. Kesällä seuraan pestattu manageri Marcelinho onnistunut nostamaan peräkkäisinä kausina sarjassa 12. sijoittuneen Los Chen Barcelonan ykköshaastajaksi.

Myös Barcelona aloitti kauden 2017-18 uuden managerin komennossa, kun kokenut Ernesto Valverde korvasi seuraa kolme sesonkia valmentaneen Luis Enriquen. Barcalle on tehty 12 ottelussa vain neljä maalia, mikä kertoo puolustuksen toimivuuden lisäksi myös pallonhallintaan perustavasta pelitavasta. Kun peliväline on omalla joukkueella, on vastustajan hankala tehdä maalia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JpCuIahlvR0

Barcelonan kauden ainoa pistemenetys tuli Atleticon vieraana

 

Messillä 12 maalia 12 pelissä 

Tällä viikolla katalonialaisseuran kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen, johon sisältyy ennätyksellinen 700 miljoonan euron ulosostopykälä, tehnyt Lionel Messi on jälleen kerran Barcelonan menestyksen takuumies. 30-vuotias argentiinalaishyökkääjä on ehtinyt viimeistellä jo 12 maalia. Sen sijaan Luis Suarez ei ole aivan yhtä vaarallinen kuin mihin on totuttu, sillä urugualaiskärki on toimittanut pallon verkkoon vain viisi kertaa. Valencian paras maalintekijä on West Hamissa viime kaudella flopannut italialainen Simone Zaza, joka on tehnyt 11 ottelussa yhdeksän osumaa.  

La Ligan mestaruustaistelun kannalta Valencian ja Barcelonan kohtaamisella on valtava merkitys. Kotijoukkueen voittoa toivovat varmasti Atletico sekä Real Madrid. Pääkaupungin joukkueet ovat Barcelonaa jo seitsemän pistettä perässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Jos Barcelona voittaa, on kilpailijoiden lähes mahdotonta enää tavoittaa sitä, vaikka kaudesta on vielä yli puolet pelaamatta.

 

TV ja striimit

Viasatin kanavat Jalkapallo HD, Sport HD ja Ultra HD esittävät sunntaina kello 21:45 alkavan Valencian ja Barcelonan kohtaamisen. Ottelun voi katsoa myös suoratoistopalvelu Viaplaysta sekä rahapelityhtiö Betssonin sivuilta

Ps. Klo 22.00 alkaa myös Ligue 1:n Monaco – PSG -ottelu. Matsi näkyy samoilta palveluntarjoajilta TV:stä ja live streamina kuin Valencia – Barcelona -ottelu.
 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.