Striimi-tärppi: Bundesliigan 13. kierros tarjoaa Revierderbyn, Hradecky-Pohjanpalon sekä Gladbach-Bayernin

 

Lukas Hradecky pelaa vahvaa kautta Eintract Frankfurtin maalilla

 

Bundesliigan 13. kierros käynnistyi eilen Hannoverin ja Stuttgartin kohtaamisella, jossa kotijoukkue onnistui katkaisemaan kahden ottelun tappioputkensa iskettyään rangaistuspotkusta 1-1 tasoituksen toisella puoliajalla. Lauantaina pelataan kuusi ottelua, joista TVmatsit.com on valinnut kolme mielenkiintoisinta. 

 

16:30 Dortmund – Schalke 04
Stream: 
Betsson TV -> lue lisää

Revierderby nimellä tunnettu Borussian ja Schalken kohtaaminen on Saksan tunnetuin derby. Fanien välisen vihanpidon taustalla ei ole uskonto tai politiikka vaan samankaltaisuus. Ruhrin laakson kaupunkien kansa ottaa futiksensa vakavasti. Jalkapallon kannattajakulttuurin fiilistelijälle Dortmundin ja Schalken kohtaaminen on ehdoton matkakohde. Laulu raikaa ja olut virtaa läpi ottelun.

Juuri nyt joukkueiden kuntokäyrät harottavat eri suuntiin. Schalke on kiivennyt sarjataulukossa toiseksi otettuaan viidestä viimeisestä pelistään 13 pistettä. Dortmund on puolestaan voittanut edellisen kerran Bundesliigassa syyskuussa, joten seuran luottamus valmentaja Peter Bosziin on koetuksella.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4MeM5h_NFTI

Viime vuoden syyskuussa Joel Pohjanpalo teki hattutempun päästyään vaihdosta kentälle

 

16:30 Frankfurt – Bayern Leverkusen   
Stream: 
Betsson TV -> lue lisää

Huuhkajien Lukas Hradecky on tehnyt tarkkaa työtä Eintracht Frankfurtin maalilla pitäen vastustajan täsmälleen yhdessä maalissa per ottelu. Bayern Münchenin ja Schalken jälkeen sarjassa vähiten maaleja päästänyt hesseniläisjoukkue on noussut kilpailemaan europelipaikoista.

Kuluva kausi on koetellut Joel Pohjanpalon kärsivällisyyttä, sillä näyttöpaikat Bayern Leverkusenissa ovat olleet todella tiukassa. Peliminuutteja kärkimiehelle on kertynyt vasta 51. Edellisen kerran suomalainen pääsi kentälle runsas kuukausi sitten Mönchengladbachia vastaan ottelun 79. minuutilla tehden heti maalin. 

 

19:30 Mönchengladbach – Bayern München
Stream: 
Betsson TV -> lue lisää

Potkut saaneen Carlo Ancelottin korvanneella Jupp Heynckesillä vaikuttaa olevan Midaan kosketus, sillä Bayern on voittanut kaikki yhdeksän peliään 72-vuotiaan konkarivalmentajan komennuksessa. Lauantai-illan kohtaaminen sarjassa neljäntenä olevaa Mönchengladbachia vastaan aiheuttaa luotsille ylimääräistä päänvaivaa sillä hyökkäyksen pelaajista Thomas Müller, Arjen Robben sekä Franc Ribery ovat kaikki sivussa.

 

TV ja striimit

Bundesliigalta puuttuu edelleen Suomea koskeva TV-sopimus, koska esitysoikeuksien hinnasta ei ole päästy yhteisymmärräkseen. Paremman vaihtoehdon puuttuessa ottelun voi katsoa rahapeliyhtiö Betssonin tarjoamana ilmaisena live-striiminä, josta voit lukea lisää tästä.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.