Sport – Pelicans – Näin teet kympillä satkun Liigan kuntoykkösellä

Keskiviikko 23.1. klo 18:30 Sport – Pelicans 

Keskiviikon Liiga-kierroksella tarjoutuu erinomainen mahdollisuus pumpata pelikassaa sarjan kuumimman joukkueen voitolla, kun Lahden Pelicans kohtaa Vaasan Sportin vieraissa. Matsiin ennakkosuosikkina luisteleva lahtelaisjoukkue saa Coolbetilta 2.40 kertoimen, jonka yhdistämällä yhtiön talletuskampanjaan voi uutena asiakkaana tehdä vain kympin panostuksella 120 euron tilin. Lue ohjeet jutun lopusta. 
 

Kuntopuntarin ykkönen 

Ensimmäistä kauttaa vastuuvalmentajana toimiva Ville Nieminen on yllyttänyt pussinokat oivalliseen lentoon joulukuun puoliväliin jälkeen. Yhdeksän matsia kymmenestä voittanut Pelicans on SM-liigan kuntopuntarin ylivoimainen ykkönen. Rekordia komistaa entisestään se, että kertaakaan voittoa ei ole tarvinnut hakea jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa. 

Jos Pelicans on juuri nyt liekeissä, on neljä viidestä viimeisestä pelistään hävinnyt Sport vähintään kohmeessa. Kotkapaitojen kannalta eirtyisen huolestuttavaa on se, että viikonlopun tuplakohtaaminen pudotuspelien osalta pyyhkeen kehään heittänyttä KooKoota vastaan päättyi 4-0 ja 5-2 tappioihin. Aktiivisesta kiekosta tunnettu Sport oli molemmissa peleissä luvattoman aneeminen. 
 

Olkinuora voittojen takuumies 

Sportin paluu voittokantaan pudotuspelien kotietuun kiinni tarranneen Pelicansin kustannuksella vaikuttaa varsin epätodennäköiseltä, koska vieraiden maalia vartioi huippuvireinen Juho Olkinuora, jolla takanaan kaksi peräkkäistä nollapeliä. Kokonaisuutena Nieminen saanut joukkueensa pelaamaan rohkeaa ja aktiivista kiekkoa. Voittojen myötä pussinokkien itseluottamus on huipussa, joten joukkue on todella hankalasti lyötävissä. Voittoputkessa viilettävälle joukkueelle saattaa osua ns. ohipelejä hyvänolontunteen noustessa puseroon, mutta Sportia vastaan niin tuskin pääsee käymään. Niemisen tarvitsee vain muistuttaa, että vaasalaiset ovat voittaneet molemmat tämän kauden keskinäiset kamppailut. 

 

Palicans voittaa – näin teet kympillä satkun:

Jos uskot huippukuntoisen Pelicansin voittoon maanantaina, voit yhtiön uutena asiakkaana tehdä vain kympin panostuksella 120 euron tilin. Kertoimet ovat voimassa jutun kirjoitushetkellä ja saattavat pudota pelikäyttäytymisen myötä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta koko kassa Pelicansin voiton puolesta.
  4. Jos Pelicans voittaa, teet kympillä yhteensä 120 € tilin.