Yllättääkö Jokerit SKA:n? Näin teet kympillä lähes kolme hunttia

Perjantai 15.2. klo 18:30 SKA – Jokerit 

TV: Viasat Jääkiekko ja Viaplay

Perjantaina nähdään ruplakaukalossa todellinen huippukamppailu, kun Jokerit kohtaa SKA:n Pietarin Jääpalatsissa. KHL:n ainoa suomalaisjoukkue saa otteluun Coolbetiltä peräti 5.27 kertoimen, jonka yhdistämällä yhtiön tervetuliaiskampanjaan voi vain 10 euron sijoituksella tehdä 260 euron tilin. Katso jutun lopusta miten hyödynnät tarjouksen. 

Kuten tuhdista kertoimesta voi päätellä lähtee Jokerit otteluun altavastaajana, mutta helsinkiryhmälällä kaikesta huolimatta hyvät mahdollisuudet yllätykseen. KHL:n runkosarja päättyy vajaan parin viikon päästä, joten 25. helmikuuta alkavat pudotuspelit alkavat olla vähitellen joukkueiden mielissä. Viime kaudella pääsarjan ylivoimaisesti voittanut SKA ei ollut parhaimmillaan playoffien kynnyksellä häviten kaksi kolmesta viimeisestä runkosarjan pelistään.   

Tällä kaudella SKA sijoittuu Läntisessä konferenssissa vähintään toiseksi, vaikka se häviäisi kaikki kauden neljä viimeistä otteluaan. Jokerit on tukevasti kiinni konferenssin neljännessä sijassa, mutta joukkue tarvitsee edelleen yhden voiton varmistaakseen pudotuspelien kotiedun Moskovan Dynamoa vastaan.  

SKA:n ja Jokerien edellinen kohtaaminen Pietarissa päättyi vasta jatkoajan jälkeen kotijoukkueen 4-3 voittoon, mikä kertoo siitä, että Pekka Marjamäen miehistöllä on kaikki mahdollisuudet haastaa sinipaidat. Bryan O'Neal (0+6) ja Sami Lepistö (2+3) ovat kunnostautuneet Jokerien tehomiehinä viidessä viimeisessä ottelussa, kun taas Alexander Barabanov (1+4) ja Nikita Gusev (0+5) ovat olleet pietarilaisten pisterohmuja. 

 

Kympin sijoituksella 260 € tili:

Jos uskot Jokerien yllättävän Pietarin SKA:n perjantaina, kannattaa tarttua Coolbetin 5.27 kertoimeen. Yhdistämällä markkinoiden kärkeä edustavan kertoimen yhtiön talletuskampanjaan voit tehdä vain 10 € sijoituksella peräti 263,5 euron tilin. 

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta kaikki Jokerien voiton puolesta 5.27 kertoimella. 
  4. Jos Jokerit voittaa, teet 10 € sijoituksella yhteensä 263,5 € tilin.
 Ilmoitettu kerroin (Jokerit @ 5.27) on voimassa jutun kirjoitushetkellä 14.2.2019 klo 18:00.