Serbia – Suomi koripallo | 7.8.2019 | – näin katsot maksutta

Serbia Suomi basketball live stream

Nikola Jokic on MM-kisoihin valmistautuvan Serbian ykköstähti. 

Torstai 7.8.2019 klo 22.30 Serbia–Suomi

 

Näin katsot Serbia – Suomi koripallomaaottelun 

  • Ottelu näytetään yksioikeudella Unibet TV:ssä suomeksi selostettuna
  • Siirry yhtiön live stream -sivulle → tästä
  • Jos sinulla ei ole tiliä, rekisteröidy asiakkaaksi ja tee talletus (lue tässä tapauksessa alla oleva kampanjatarjous myös!)
    • Streamin katsominen on ilmaista, mutta pelillä on oltava vähintään 0,01 euroa rahaa. 
  • Yhtiö tarjoaa uusille asiakkailleen ottelun yhteydessä poikkeuksellisen kovan tarjouksen. Lue siitä alta:

Kaikki yhtiön uudet asiakkaat pääsevät nauttimaan myös 200% talletusbonuksesta 50€ asti. Esimerkiksi tallettamalla 50 euroa, saat pelattavaksi 150 euroa. Voit maksimissaan saada bonuksen tallettamalla sata euroa.

Lisäksi kaikki pelaajat (uudet ja vanhat) saavat 5€ LIVE vedon matsiin! Veto löytyy saitilta pelipäivänä. 200%  

 

Susijengillä kiireinen elokuu

Suomen miesten koripallomaajoukkue valmistautuu tuleviin EM-karsintoihin kohtaamalla Serbian vieraskentällä. Susijengille ottelu on osa kiireistä elokuuta. Ennen Serbiaa Suomi kohtaa Liettuan Klaipedassa. Elokuun puolivälissä edessä on Koripalloliiton 80-vuotisjuhlaturnaus, jolloin Espoossa vierailevat Liettua ja Venäjä.

Serbialle Suomi-ottelu on puolestaan valmistautumista elokuun lopussa Kiinassa alkaviin MM-kisoihin. Serbia pelaa kisoissa samassa alkulohkossa Angolan, Filippiinien ja Italian kanssa. Edellisissä MM-kisoissa hopeaa voittanut Serbia tarjoaa Susijengille luunkovan vastuksen. Maailmanrankingin neljäntenä olevan joukkueen alustavasta MM-kisaryhmässä on neljä NBA-pelaajaa, joista suurin tähti on Denver Nuggetsin sentteri Nikola Jokic.

Lisämielenkiintoa otteluun tuo se, että Serbia ja Suomi arvottiin samaan lohkoon myös ensi helmikuussa alkavissa EM-karsinnoissa. Karsinnoissa Serbialla ei tosin ole käytettävissään NBA-pelaajia.

Peliyhtiö Unibet näyttää Susijengin Serbia-ottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä. Zrenjaninissa pelattava ottelu alkaa keskiviikkona 7. elokuuta kello 22.30 Suomen aikaa. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen, minkä lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä edeltävän 24 tunnin aikana. Juhavaltteri Salminen selostaa ottelun suomeksi.