Luvassa sateinen F1-viikonloppu – viikonlopun urheilut Cmorelta maksutta

Sunnuntai 11.11. klo 19:00 Brasilian GP.

KAMPANJA:
• Cmore
 viikonlopuksi maksutta → täältä.

Brasilian GP:ssä nähtiin viime marraskuussa harvinainen tapahtuma: Lewis Hamilton ajoi voimalla ulos aika-ajon ensimmäisessä osiossa. Hamilton oli tuossa vaiheessa varmistanut mestaruutensa, joten keskittyminen ei ilmeisesti ollut huipussaan. 

Myös tänä vuonna britti pääsi juhlimaan mestaruuden varmistumista Meksikon kisan jälkeen. Mercedeksen tallimestaruus on vielä varmistumatta, mutta kun eroa Ferrariin on kaksi kisaa ennen maalia turvallisen tuntuiset 55 pistettä, voisi kuvitella, että viisinkertaisen mestarin fokus ei välttämättä ole aivan yhtä konemaisen 100-prosenttista kuin tavallisesti.

Vedonlyöntiyhtiöt ovatkin tässä vaiheessa asetelleet Sebastian Vettelin ykkössuosikiksi ajamaan paalupaikalle lauantaina. Viime vuoden paalukuskia Valtteri Bottasta pidetään kolmanneksi todennäköisimpänä "paaluttajana". 

Oman kiehtovan mausteensa Interlagosin radalle tuo sateen mahdollisuus, joka on perjantain tuoreen ennusteen perusteella sekä aika-ajossa että kisassa 40 prosenttia. Joka tapauksessa isänpäivän GP:stä tulee kuskeille raskas, sillä kosteissa oloissa lämpötila tulee hipomaan 30 astetta.

Suomalaiskuskit käyvät keskinäistä kisaansa "Suomen mestaruudesta" eli MM-sarjan kolmossijasta. Tuo titteli tuskin kumpaakaan suuresti liikuttaa, mutta tasainen taisto on joka tapauksessa kyseessä: Kimi Räikkönen on ennen Brasiliaa yhdeksän pistettä Bottasta edellä. 

C More näkyy veloituksetta

Suomalaisilla uusilla C Moren suoratoistoasiakkailla on poikkeuksellisesti mahdollisuus seurata kisaviikonloppua maksutta osoitteesta → cmore.fi. Pientä tarkkuutta ja vaivaa homma kuitenkin vaatii: Uuden asiakkaan tulee tehdä uusi Total-tilaus viikonlopun aikana täältä.  

Mikäli uuden tilauksen peruu sunnuntai-iltaan klo 23.59 mennessä, maksua ei mene. Jos taas tilausta ei peru, alkaa maanantaista yhden kuukauden laskutusjakso. Jos haluaa pelata varman päälle, voi tilauksen katkaista välittömästi sen tekemisen jälkeen, jolloin palvelu kuitenkin maksutta käytettävissä sunnuntai-iltaan asti.

Brasilian lauantain aika-ajot ja sunnuntain kisa ajetaan suomalaisittain mainioon katseluaikaan, molemmat klo 19 alkaen.