Salin ottaa mittaa Koposesta Espanjan liigan huippuottelussa

Sunnuntaina 14. tammikuuta kello 19:30 Barcelona – Unicaja 

Ottelun esittää:
• Elisa Viihde Sport – Katso ottelu veloituksetta hyödyntämällä Elisan 0 € / kk tutustumisetua täältä

 

Espanjan ACB-liigassa nähdään sunnuntaina mielenkiintoinen suomalaisten kohtaaminen, kun Petteri Koposen Barcelona Lassa saa vieraakseen Sasu Salinin Unicaja Malagan.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran tällä kaudella Euroliigan ottelussa, joka kääntyi Malagan vierasvoitoksi pistein 90-83. Kumpikaan Susijengin tähdistä ei yltänyt joulukuun 20. päivä pelatussa matsissa mainetekohin molempien peliajan jäädessä alle kymmenen minuutin.

Sunnuntaina niin Koposen kuin Salininkin pitäisi saada mukavasti vastuuta, sillä molemmat ovat kellottaneet keskimäärin 17 peliminuuttia ACB-liigan otteluissa. Petteri Koponen on totuttu näkemään maajoukkueessa pelintekijän roolissa, mutta Barcelonassa suomalainen on pelannut lähes poikkeuksetta heittävän takamiehen paikalla. Koponen taistelee tiukasti ykkösviisikon paikasta Espanjan maaajoukkueeseen kuuluvan Paul Ribasin kanssa. Todennäköisesti suomalainen kuitenkin aloittaa sunnuntain matsin penkiltä.

Myös Sasu Salin on kakkosvaihto heittävän takamiehen paikalle amerikkalaisen Ray McCallummin ollessa aloittaja. Näin ollen on melko varmaa, että Malmin Super-Koriksen kasvatti pääsee sunnuntain ottelussa vartioimaan juuri Koposta joukkuiden peluuttaessa kakkosviisikoitaan toisiaan vastaan.

 

Kampanjat: Elisa Viihde Sport – tarjoaa ilmaisen kuukauden

Espanjan ACB-liigan otteluita voi katsoa Elisa Viihde Sportin kautta suoratoistona. Elisa tarjoaa uusille asiakkailleen tutustumistarjouksena ensimmäisen kuukauden maksutta ja mikäli tilausta haluaa jatkaa tutustumistarjouksen jälkeen on hinta 6,90 euroa kuukaudessa. Palveluun tutustuminen on tehty helpoksi, sillä sen voi perua nopeasti netissä kokeilujakson aikana. 

Elisa Viihde Sportin maksuton 1kk tutustumisetu hyödynnettävissä täältä

 

Lisää mielenkiintoisia artikkeleita

 

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.