Saksa ja Ranska käsipallon MM-kisojen huippupelissä – ilmainen striimi

Ranska - Saksa käsipallo live stream

Ranskan Nikola Karabatic jahtaa viidettä maailmanmestaruuttaan. 

Tiistai 15.1. klo 21:30 Ranska – Saksa
TV:
Viaplay ja Unibet  (live stream ohjeet jutun lopusta) 

 

Tiistaina nähdään käsipallon MM-kisoissa todellinen huippuottelu, kun toinen isäntäjoukkue Saksa saa vastaansa maailmanmestaruutta puolustavan Ranskan. Kello 21:30 alkavan ottelun voi katsoa Suomessa Viaplayn välityksellä tai rahapeliyhtiö Unibetin tarjoamana ilmaisena live streamina. 

Saksa ja Ranska ovat voittaneet yhteensä yhdeksän maailmanmestaruutta ja kuuluvat Tanskan ja Espanjan ohella MM-kisojen suurimpiin suosikkeihin. A-lohkossa kolme peliä voittanut Ranska on jo varmistanut paikkansa jatkopeleissä. Kaksi matsia voittaneen Saksan saldoa sen sijaan rasittaa maanantain tasapeli Venäjää vastaan. 

Saksa lähtee tiistai-illan otteluun kotiedusta huolimatta altavastaajana. Kaksi viimeisintä maailmanmestaruutta (2015 ja 2017) voittanut Ranska on hallinnut maiden välisiä kohtaamisia viimeisen kymmenen vuoden aikana voittaen kolme peliä neljästä. MM-tasolla Ranska on pelannut 21 ottelua putkeen ilman tappiota jääden vain kerran tasapeliin Islannin kanssa. 

Käsipallon MM-kisat 

Käsipallon 2019 MM-kisat pelataan 10.-27. tammikuuta Tanskassa ja Saksassa. MM-turnaukseen osallistuu 24 joukkuetta, jotka kilpailevat neljässä alkusarjan lohkossa. Jokaisesta lohkosta kolme parasta maata jatkaa 19.-23.1. pelattavalle pääkierrokselle. MM-kisojen pudotuspelivaihee käynnistyy suoraan 25. tammikuuta pelattavilla semifinaaleilla. Turnauksen voittaja selviää 27. tammikuuta Tanskan Herningissä pelattavassa finaalissa. 

Live stream 

Unibet TV esittää kaikki käsipallon MM-kisojen ottelut verkkosivuillaan ilmaiseksi. Unibet TV:n katsominen edyllättää yhtiön pelitilin, jolla on vähintään 0,01 € rahaa. Ei vedonlyöntipakkoa. Katso ohjeet alta. 

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee talletus. Unibet triplaa ensimmäisen talletuksen 40 € asti.
  3. Löydät live streamit Unibet TV –välilehdeltä
  4. Voit katsoa Unibet TV:stä kaikki käsipallon MM-ottelut.