SaiPa ja Pelicans kohtaavat ratkaisuottelussa

Saipa-Pelicans-TV

Pudotuspelikarsinta:  SaiPa – Pelicans lauantaina 17:00

Näkyvyys:
• Ruutu+ – Voit Liigan playoffit hintaan 14,95 € / kk täältä

 

Pelicans tasoitti torstaina pudotuspelikarsinnan ottamalla SaiPasta puhtaan 3-0 kotivoiton. Parin kolmas ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan lauantaina Lappeenrannan Kisapuistossa. Suoratoistopalvelu Ruutu+ esittää 17:00 alkavan ottelun suorana.

Sarjan avausottelussa Pelsun työntekoa ei palkittu, mutta toisessa matsissa lahtelaisten prässi oli SaiPalle liikaa. Lauantaina on mielenkiintoista nähdä onko Tero Lehterä keksinyt 48 tunnissa lääkkeet Pelicansin karvauksen purkuun. Niin Pelicansin Joonas Voutilainen kuin SaiPan Frans Tuohimaa ovat esiintyneet varmasti pudotuspelikarsinnan molemmissa peleissä, joten maalivahtipeliin puolivälieräpaikan Tepsiä vastaan ei pitäisi kaatua. 

Katso jatkopelien ohjelma: Liigan playoff 2018 – otteluohjelma, tulokset ja TV-lähetykset
 

https://www.youtube.com/watch?v=i-s3U6JkSo0

Pelicans voitti torstain kamppailun 3-0

 

Ruutu pudotti Liiga-kiekon hintaa 

Vuodesta 2013 yksinoikeudella jääkiekon pääsarjaa esittäneen Sanoman ja Liigan välinen mediasopimus päättyy tähän playoff-keväseen. Sopimuksen viimeiselle kaudella Ruutu pudotti Liiga -tuotteensa hintaa tuntuvasti. Vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen 24,95 € tai 29,95 € kuukaudessa, mutta nyt Liigaan otteluita voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelussa 14,95 kuukausihintaan. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa.

Liigan otteluiden lisäksi Ruutu+ esitää maalis-huhtikuussa NBA-koripalloa, jalkapallon Eurooppa-liigaa, Veikausliigaa sekä muita kotimaisia pallosarjoja. 

Poimintoja Ruutu+ huhtikuun tarjonnasta:
 

1.4. jo klo 22:30: NBA Chicago Bulls – Washington Wizards
3.4. alkaen Liigan välierät
5.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 1. osaottelut
7.4. Veikkausliigan avauskierros 
12.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 2. osaottalut.
14.4. alkaen NBA:n pudotuspelit
17.4. alkaen Liigan finaalit 

 

Voit tehdä Ruutu+ tilauksen hintaan 14,95 € / kk täältä. 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.