Kymppi Saipan voitolle voi tuoda satasen tilin

Saipan voitolla voi tehdä mukavan tilin. 

13.11. klo 18:30 Saipa – Kalpa TV: Telia

Saipa palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin tiistaina alavireista KalPaa vastaan. Tilastojen valossa kuopiolaisia odottaa Kisapuistossa hankala ilta, sillä SaiPa on voittanut yhdeksästä kotipelistään peräti kahdeksan yhteismaalierolla 31-14. KalPa on puolestaan Liigan surkein vierasjoukkue kerättyään 11 vierasmatsista vain kuusi pinnaa. 

Sarjataulukossa joukkueiden ero kahdeksan pinnaa SaiPan eduksi. Kuopiolaisten tuloskunto on kuitenkin romahtanut syys-lokakuun vaihteeseen osuneen paremman jakson jälkeen. Kymmenestä maaottelutaukoa edeltäneestä pelistä Sami Kapasen suojatit ovat nimittäin voittaneet vain yhden. Ottaen huomioon vierasjoukkueen surkean syysvireen illan ottelun suosikista ei pitäisi olla epäselvyyttä. 

Suomenkielinen peliyhtiö Coolbet tarjoaa Saipan voitolle Kalpasta 2.00 kertoimen. Jos lyöt vetoa Saipan voiton puolesta sekä hyödynnät yhtiön talletuskampanjan, voit tehdä 10 € sijoituksella peräti 100 € pelikassan. Markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Saipan voittokerroin on voimassa jutun julkaisuhetkellä, mutta se saattaa pelikäyttäytymisen myötä pudota, joten pelipäätöstä ei kannata lykätä myöhemmäksi. Tarjous koskee vain yhtiön uusia suomalaisia asiakkaita.

Saipa saa tuoreita voimia sairastuvalta

Saipan hyökkäys vahvistui maaottelutauon aikana, kun pitkään poissa olleet hyökkääjät Emil Oksanen ja Elmeri Kaksonen palasivat harjoitusvahvuuteen. Oksanen viilettää todennäköisesti tänään ykköskentässä Cody Kunykin ja Ahti Oksasen rinnalla. Lisäksi Saipa saa hyviä uutisia puolustuspäähän, kun ykkösparissa luutinut Erik Autio palaa kokoonpanoon.
 

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta koko 50€ kohteeseen "Saipa voittaa". 
  4. Jos Saipa voittaa, saat 10 € talletukselle yhteensä 100 € (50 € x 2,00) pelikassa.

Tutustu kampanjan ehtoihin Coolbetin sivuilta. 

 

Telia televisioi Liigaa

Liiga näkyy tästä kaudesta lähtien vain Telia TV -palvelussa. Voit katsoa Liigaa TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Palvelu on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta. Telian sopimus Liigan kanssa alkoi 2018 alkavalla kaudella ja sopimuksen pituus on kuusi vuotta. Alla listaus Telian valikoimasta:

JOUKKUEPASSI
Valitsemasi joukkueen kaikki pelit, niin kotona kuin vieraissa. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.  19,90 €/kk

LIIGA-PASSI
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.  24,90 €/kk

ALL STARS -PASSI
Kaikki Liiga-pelit sekä NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.  29,90 €/kk

Telian paketit voi tilata täältä.