Näin katsot Ronaldon avauspelin maksutta!

Serie A suomi Televisio

Cristiano Ronaldo pelaa ensimmäisen sarjapelinsä Juventuksen paidassa lauantaina Chievoa vastaan.

Serie A TV-vinkki:
Hyödyntämällä Ruutu+ → 0 € / kk tutustumisedun voit katsoa maksutta lauantain Serie A:n ottelut:
• 19:00 Chievo – Juventus
• 21:30 Lazio – Napoli 

Serie A:n avauskierros ei ole koskaan herättänyt näin suurta kansainvälistä mielenkiintoa. Syy huomiopiikkiin on kesällä Real Madridista Juventukseen 117 miljoonalla eurolla siirtynyt Cristiano Ronaldo, jolla on yksin yli 300 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median eri alustoilla. 33-vuotiaan viisi kertaa maailman parhaaksi valitun portugalilaisen media-arvo on niin suuri, että se olisi melko varmasti korottanut koko Serie A:n TV-sopimuksen hintaa 20-30 prosentilla, jos TV-diili olisi tehty vasta kesän siirtouutisen jälkeen.   

Suomessa Serie A:n otteluita voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelun välityksellä. Euroopan suurista sarjoista Serie A oli viimeisenä ilman isäntää, kunnes Sanoma tiedotti runsas viikko sitten ostaneensa liigan TV-oikeudet seuraavaksi kolmeksi kaudeksi. Kun Sanoma-konserniin kuuluva Iltasanomat kertoi asiasta ensimmäisenä, oli uutisen kärjeksi valittu juuri Ronaldo. Ruutu+ lupaa nimittäin näyttää kaikki Ronaldon ja Juventuksen pelit. Täältä katsottuna yhden pelaajan henkilöbrändi painaa enemmän kuin AC Milan, Lazio, Napoli, AS Roma ja Inter Milan yhteensä. 

Näin katsot ensimmäisen kuukauden maksutta

Ruutu+ tarjoaa tällä kampanjasivulla uusille asiakkailleen ensimmäisen kuukauden veloituksetta tutustumisetuna. Jos haluat ensimmäisen kuukauden jälkeen jatkaa Ruutu+ -paketin tilaamista, on paketin hinta 9,95 euroa kuukaudessa. Ruutu+ sopimuksiin ei liity minkäänlaista määräaikaisuutta, joten kokeilujakso on riskitön.
 

Serie A:n avauskierroksen ohjelma

Lauantai 18.8.2018
Chievo – Juventus
Lazio – Napoli

Sunnuntai 19.8.2018
Torino – AS Roma
Bologna – SPAL
Empoli – Cagliari
AC Milan – Genoa
Parma – Udinese
Sampdoria – Fiorentina
Sassuolo – Inter Milan

Maanantai 20.8.2018
Atalanta – Frosinone

 

Lue myös:

→ Ronaldon maalille avausottelussa peräti 10.00 kerroin