Real Madrid – Getafe: Katso ilmainen live stream 19.8.2018

Real Madrid Getafe live stream suomi

Sunnuntai 19.8. klo 23.15 Real Madrid – Getafe

Katso ilmainen live stream:
• Unibet TV
 

Unibet esittää nettisivulllaan Real Madridin ja Getafen kohtaamisen sekä kaikki muut La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:n ottelut kaudella 2018/19 ilmaisena live streamina. Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta vaatii pelitilin, jolla on vähintään 1 snt rahaa. 
 

Madrid ennakkosuosikkina otteluun

Real Madrid pelaa tänä iltana ensimmäisen La Ligan ottelunsa Julen Lopeteguin komennossa, kun Los Blancos kohtaa Getafen paikallispelissä. Viime kauden kolmas sija 17 pisteen erolla mestari Barcelonaan oli Realille raskas pettymys, joten Lopeteguilla riitää parannettavaa.

Espanjalaismanagerin tehtävää ei helpota se, että joukkueen pelätyin maalintekijä ja johtaja on poistuntu rivistä. Viime kaudella 26 osumaa viimeistelleen Cristiano Ronaldon siirto Juventukseen tarkoittaa sitä, että Gareth Balen ja Karim Benzeman on korotettava maalimääriään. Benzema korvaa Ronaldon Realin hyökkäyksen keihäänkärkenä.

Perinteisesti Real on käyttänyt isännän ääntä jalkapallon siirtomarkkinnoilla, mutta kulunut kesä on ollut poikkeuksellisen rauhallinen Bernabeulla. Haaviin on tarttanut Chelseasta väkisin poishalunnut maalivahti Thibault Courtois, joka pudottaa Keylor Navasin ennen pitkää kakkosvahdiksi. MM-kisojen parhaaksi valittu Courtois saattaa pelata jo tänään madridilaisten maalilla. Muita merkittäviä tulijoita ovat oikea puolustaja Alvaro Odriozola sekä brasilaisteini Vinicius Junior, josta Flamengo kuittasi 45 miljoonan euron siirtokorvauksen.

La Ligan kausi alkoi eilen kolmella matsilla, joista viimeisessä Barcelona otti vakuuttavan 3-0 voiton Alevesista Lionel Messin tehtyä kaksi maalia. Ernesto Valverden Barcelona näyttää jatkavan siitä mihin jäi 93 pistettä tuottaneella viime kaudella, joten Realilla ei ole tänä iltana varaa pudottaa yhtään pistettä.

 

Katso myös:
Tulevat La Ligan ottelut