Ranska-Kroatia MM-arbitraasi – näin voitat varmasti

MM-arbitraasi näin voittaa varmasti.

MM-pokaalin kohtalo ratkeaa sunnuntaina. 

 

Useat vedonlyöntiyhtiöt tekevät viimeisen kampanjapuskunsa jalkapallon MM-kisojen finaaliin ennen kesälomille siirtymistä. Näin ollen Ranskan ja Kroatian kohtaamiseen on tarjolla poikkeuksellisen paljon boostattuja kertoimia.

  • Coolbet tarjoaa Ranskan maailmanmestaruudelle 5.00 kertoimen. Kohdetta saa pelata enintään 10 € panoksella, joten maksimivoitto on 50 €. Coolbetin kampanjasivulle tästä linkistä.
     
  • Unibet puolestaan tarjoaa mahdollisuuden pelata Kroatiaa tai Ranskaa maailmanmestariksi 10.00 kertoimella. Suurin sallittu panos on 5 €, joten maksimivoitto on myös 50 €. Unibetin kampanjasivulle tästä linkistä.

Em. tarjousten yhdistäminen tarjoaa vedonlyöjälle mahdollisuuden nk. arbitraasiin – tilanteeseen jossa voitto on varma. Tässä tapauksessa vedonlyöjää, joka pelaa Unibetillla Kroatiaa 5 € ja Coolbetillä Ranskaa 10 €, odottaa MM-finaalin tuloksesta riippumatta 35 € nettovoitto.

  • Panokset yht. 15 €, palautus 50 € = nettovoitto 35 €

Molemmat kohteet ovat Ranska/Kroatia voittaa maailmanmestaruuden, joten mahdollinen tasapelitulos varsinaisen peliajan jälkeen ei romuta vetoa.

 

HUOM! Arbitraasin voivat käyttää vain Coolbetin ja Unibetin uudet asiakkaat.