Pysäyttääkö Teemu Lassila Tapparan

Tapparassa Teemu Lassila jäi Dominik Hrachovinan kakkosmieheksi

________________

Ottelun näkyvyys:

TV: C More Sport 1 —> Lisätietoja täältä
Ilmainen live stream: NordicBet —> Lisätietoja täältä
_______________

 

Suomen mestari Tappara on tehnyt vakuuttavaa jälkeä jääkiekon Mestarien liigassa. Neljästä pelistä tamperelaisten saldona on neljä voittoa maalierolla 21-6.

Keskiviikkona paikkansa CHL:n neljännesvälierissä jo varmistanut Tappara saa Hakametsään vieraakseen Banská Bystrican. Viime keväänä Slovakian mestaruuden voittanut Banská on kolmella pisteellä A-lohkon viimeisenä, mutta joukkueella on edelleen mahdollisuus punnertaa itsensä 16 joukkoon. Tehtävä ei ole helppo, sillä se todennäköisesti vaatisi Tapparan voittamista sekä tänään viikon kuluttua kotijäällä.

C More Sport 1 lähettää suorana kello 19:00 alkavan Tapparan ja Banská Bystrican välisen ottelun. Matsin voi katsoa ilmaiseksi vedonlyöntiyhtiö Nordicbetin tarjoamana live-striiminä.

https://www.youtube.com/watch?v=hdtgFR5REwM

Kirvesrintoihin Floridasta palaava Sebastian Repo jäi pudotuspeleissä Jeff Finleyn jyrän alle

 

Teemu Lassilaa odottaa hikinen iltapuhde

Hakametsän jäälle luistelee vierasjoukkueen paidassa tuttu mies, koska vielä kaudella Tapparan maalia 22 ottelussa vartioinut Teemu Lassila teki kesällä yllättäen sopimuksen Extraliigaa pelaavan Banskán kanssa. CHL-peleissä Lassila on jakanut torjuntavastuun Jan Lukásin kanssa.

CHL:ssä Tappara on kurittanut  vastustajaansa keskimäärin 5,25 maalilla per ottelu, joten pelatessaan Lassila ei tule varmastikaan pääsemään helpolla.

 

Repo palaa kirvesrintoihin

Florida Panthersin NHL-leiriltä kotimaahan palannut laitahyökkääjä Sebastian Repo nähdään todennäköisesti ensimmäistä kertaa tositoimissa keskiviikkona. 21-vuotias Floridan 6. kierroksen varaus oli keväällä Liigan pudotuspelien paras maalintekijä kuudella osumallaan.

On kiva päästä heti pelaamaan Pohjois-Amerikasta paluun jälkeen. En ole koskaan pelannut CHL:ää aikaisemmin, joten tämän on ensimmäinen kerta. Olisi hieno tehdä maalia Teemua vastaan. Sebastian Repo CHL:n sivuilla 

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.