Pysäyttääkö Ortio Växsjön pelätyn suomalaiskaksikon

 

Tälle kaudelle SHL-seura Växsjö Lakersiin Sveitsistä siirtynyt Janne Pesonen (35) on aloittanut vahvasti kiekkokauden Pohjanlahden länsipuolella.

Kolmen pelatun kierroksen jälkeen Suomussalmelta kotoisin oleva mailataituri löytyy SHL:n pistepörssissä kolmannelta sijalta pisteillä 3+2. Ketjukaveri Tuomas Kiiskinen on kuudentena maalin vähemmän tehneenä. Kaksikon jälkeen pistepörssin kärkinimien joukosta ei muita suomalaisia löydy.

Ennen torstai-illan vierasottelua Skellefteåta vastaan Växsjö on SHL:n sarjataulukossa neljäntenä otettuaan yhden kolmen pisteen voiton sekä kaksi kertaa pisteet voittalaukauskilpailussa. 

https://www.youtube.com/watch?v=xTWHnGTwt_o

Tuomas Kiiskinen ja Janne Pesonen ovat vaarallinen kaksikko ylivoimalla

 

Tänään Suomen aikaan kello 20:00 alkavassa pelissä Växsjön suomalaiskaksikko yrittää laittaa kiekon Skellefteån maalia vartioivan Joni Ortion taakse. Turkulaisella on pelissään vielä hiottavaa, sillä päästettyjen maalien keskiarvon on yli 3 ja torjuntaprosentti on vain 88,00.

Voit katsoa Växsjön ja Skellefteån kohtaamisen C More Sport 2 kanavalta tai C More suoratoistopalvelusta. Rahapeliyhtiö Nordicbetin tarjoaa otteluun ilmaisen live-stiimin.  

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.