Pysäyttääkö Hradecky Bayern Münchenin? Luvassa hikinen iltapäivä

Lauantai 9.12. kello 16:30 Eintracht Frankfurt – Bayern München

Ottelun esittää:
Veloitukseton stream: Betsson TV – Lue lisää

TV ja striimit

Bundesliigalta puuttuu edelleen Suomea koskeva TV-sopimus, koska esitysoikeuksien hinnasta ei ole päästy yhteisymmärräkseen. Paremman vaihtoehdon puuttuessa ottelun voi katsoa esimerkiksi rahapeliyhtiö Betssonin tarjoamana maksuttomana live-striiminä, josta voit lukea lisää tästä
 

Saksan mestari on ollut hyvällä pelipäällä

Bayern München on ollut oma itsensä sen jälkeen, kun veteraanivalmentaja Jupp Heynckess otti joukkueen komentoonsa lokakuun puolivälissä Carlo Ancelottin saatua potkut.

Saksan mestari on pelannut 72-vuotiaan Heynckessin komennossa 12 ottelua, joista se on voittanut 11 ja hävinnyt vain yhden. Tiistaina Bayern otti kauden toistaiseksi arvokkaimman päänahkansa lyömällä PSG:n tähtipitoisen ryhmän Mestarien liigan päätöskierroksella maalein 3-1. Kaksi maalia runsaampi voitto olisi nostanut Münchenin pariisilaisten ohi B-lohkon piikkipaikalle. 

Seuraavaksi Bayern kohtaa lauantaina Bundesliigan vieraspelissä Eintracht Frankfurtin, jonka maalia vartioi Lukas Hradecky. Suomen maajoukkueen ykköstorjujalle on luvassa hikinen iltapäivä, sillä Bayern on tehnyt keskimäärin 2,28 maalia ottelua kohden.

Hradecky on pelannut kaikissa Frankfurtin tämän kauden otteluissa päästäen 14 pelissä 14 maalia. Vain Bayern on päästänyt sarjassa vähemmän maaleja (11). Vastaavasti maaleja Frankfurt on tehnyt vain 16, joten ottelut ovat ratkenneet suuntaain tai toiseen pienellä marginaalilla. 

Tiistain Mestarien liigan pelin aiheuttama rasitus saattaa antaa pienen edun Frankfurtille, joka on saanut levätä lähes kokonaisen viikon. Bayern lepuutti viikolla Thomas Mülleriä, Arturo Vidalia, Jerome Boatengia sekä Javi Martinezia, joiden kaikkien odotetaan pelaavan lauantaina.

Todennäköiset kokoonpanot:

Frakfurt XI: Hradecky – Salcedo, Abraham, Falette – M. Wolf, K.-P. Boateng, Stendera, Willems – Gacinovic – Haller, Rebic 

Bayern XI: Ulreich – Rafinha, J. Boateng, Hummels, Alaba – Javi Martinez, Vidal – T. Müller, James, F. Ribery – Lewandowski

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.