Portugali – Marokko – kokoonpanot ja vetovihje

Portugali - Marokko

20.6.2018 klo 15:00 Portugali – Marokko (B-lohko) @ Yle TV2 & Areena

KESKIVIIKON ERIKOISTARJOUS: 
Unibetilta 50.00 kerroin ESPANJAN voitolle IRANIA vastaan tästä

 

Portugali avasi jalkapallon MM-kisat vihdyttävällä 3-3 tasapelillä maailmanmestarisuosikkeihin kuuluvaa Espanjaa vastaan. Marokko sitä vastoin kärsi katkeran 1-0 tappion Iranille yliaikamaalilla.

Marokon mahdollisuus selvitä B-lohkosta jatkoon roikkuu nyt todella ohuen langan varassa. Joukkueen pitäisi ottaa vähintään neljä pistettä kahdesta viimeisestä ottelusta Portugalia ja Espanjaa vastaan.

Matsi Irania vastaan oli Marokolle must-win-peli, jonka häviäminen on voinut syödä avausottelussa ahneesti prässänneiden pohjoisafrikkalaisten taistelumoraalia. Jos Marokon asenne säilyy kohdillaan, ei ottelusta tule puuttumaan vauhtia.

Pepellä ja Jose Fontella ei pitäisi olla hätäpäivää pääpallojen puolustamisessa, mutta Marokon vikkelien hyökkääjien juoksujen pysäyttäminen sallituin keinoin voi osoittautua kokoneelle kaksikolle ylivoimaiseeksi haasteeksi.

Cristiano Ronaldo otti tarrasi kiinni Kultaiseen kenkään paukuttamalla hattutempun Espanjan verkkoon. Nopeuttaan menettänyt Ronaldo on Marokkoa vastaan merkitty mies, joten maalipaikkoja joukkuetovereidensa tarjoilusta entistä riippuvaisemmalle pelaajalle ei välttämättä kovin montaa avaudu. Näin ollen Ronaldo tehneekin maalinsa taas erikoistilanteista.

Mahdolliset kokoonpanot:

Portugali (4-2-3-1) XI: Patrcio; Guerrero, Fonte, Pepe, Soares; Moutinho, Carvalho; Fernandes, Guedes, Silva; Ronaldo. 

Marokko (3-4-3) XI: Munir; Saiss, Benatia, Hakimi; Harit El Ahmadi, Ziyech, Boussoufa; Belhanda, El Kaabi, Armabat. 

Tulosveikkaus: 1,2 – 0,1.

Arviopelistä: Vaikka lusitaanien matsi Espanjaa vastaantarjosi peräti kuusi maalia, on Marokko-pelin maaliodote kertoimien perusteella varsin matala. Portugalin 1-0 voitto on todennäköisin tulos niin Veikkauksen (4.60) kuin Coolbetinkin (6.00) kerroinarvioissa.
 

KESKIVIIKON ERIKOISTARJOUS: 
Unibetilta 50.00 kerroin ESPANJAN voitolle IRANIA vastaan tästä