Suomi – USA: Leijonien voitolle 30.00 huippukerroin

Suomi kohtaa Sveitsin jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisojen välierässä. 

Suomenkielinen peliyhtiö Mr Green tarjoaa mahdollisuuden tehdä rahaa Suomen voitolla, kun Pikkuleijonat kohtaa ensi yönä USA:n jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisojen finaalissa. Hienoisena altavastaajana otteluun lähtevän Suomen voittokerroin liikkuu normaalisti 2.50-2.65 haarukassa, mutta Mr Green sallii uusien suomalaisten asiakkaidensa pelata Leijonien voittoa jopa 30.00 kertoimella. Kampanjasta tekee houkuttelevan myös se, että yhtiö tarjoaa tehostetun kertoimen uudelle asiakkaalle lisäksi myös talletusbonuksen. Lue jutun lopusta miten hyödynnät tarjoukset.
 

Uudelleensyntynyt ykkösketju

Nuorten Leijonien ykkösketju sai runsaasti kritiikkiä alkusarjassa. Ratkaisupelien myötä Aarne Talvitie, Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi ovat kuitenkin nousseet Suomen ykkösaseiksi. Viimeisimmissä otteluissa ykkösvitja on ollut kentän paras koostumus niin Sveitsiä kuin Kanadaakin vastaan. Ei tule unohtaa, että kolmikko pelaa seurajoukkueissaan kovalaatuisia miesten pelejä. Ero juniorikiekkoon on huomattava, ja nyt maksetut oppirahat ovat alkaneet näkyä junioorijäälläkin.

Miesten pelit ovat samaan tapaan tuttuja myös yhdysvaltalaispelaajille. Kovatasoinen NCAA-yliopistoliiga on yksi parhaista ponnahduslaudoista NHL:ään, ja USA:n joukkueesta löytyy runsaasti sarjan kermaa. Yksilötasolla joukkue vaikuttaa tasaisen harmaalta muutamaa valopilkkua lukuunottamatta, mutta tässä on ollut avain jenkkien junioritason menestykseen. Ikäpolvet pelaavat junioritasolla jatkuvasti yhdessä US National Development Program -liigassa. Kemiat ja pelitapa on iskostettu ryhmään monien vuosien aikana aivan kuten Suomellakin.

Monipuolinen Suomi

Finaalivastustaja Yhdysvallat on tullut kisojen aikana tunnetuksi puolustusvoittoisesta pelityylistään. Hyvistä yksilöistä huolimatta joukkue ei ole juhlinut maaleilla samaan tapaan kuin moni muu joukkue. Ratkaisupeleissä jenkit ovat tehneet yhteensä vain viisi osumaa.

Nuorten Leijonien joukkue on todistanut jo useampaan otteeseen, että se pystyy vastaavanlaiseen tiukkaan puolustuspeliin. NHL-puolustajat Henri Jokiharju ja Urho Vaakanainen nollaavat juniorivastustajiaan tylysti, ja maalilla torjuva Ukko-Pekka Luukkonen kuuluu turnauksen maalivahtien parhaimmistoon.

Puolustuspelin lisäksi Suomelta löytyy laadukasta hyökkäyspeliäkin, joka on puhjennut varsinaiseen kukkaan ratkaisuotteluissa. Vaikka Nuoret Leijonat eivät aina maaliverkkoja pöllytäkään, on kiekko suurimman osan aikaa suomalaisten hallussa ja mikä parasta, joukkue kykenee ylittämään keskialueen hallitusti kiekon kanssa, mistä tilanteita parhaiten rakentuu.

Näin pelaat Suomen voittoa 30.00 kertoimella

Toimi näin:

  • Avaa tili → tällä kampanjasivulla
  • Ole hyvä ja lue kampanjan ehdot sekä tee haluamasi kokoinen talletus. Huomaa, että voit poikkeuksellisesti hyödyntää myös talletusbonuksen samalla.
  • Pelaa Suomen voittoa 30.00 kertoimella.
  • Jos Suomi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat voiton käteisenä ilman kierrätysvaatimuksia

 

Katso myös:
→ Videokooste: Nuorille Leijonille historiallinen voitto Sveitsistä