Perjantain TV-tärppi: Dortmund Stuttgartin vieraaksi ilman hyllytettyä Aubameyangia

Perjantai 17. marraskuuta kello 21:30, VfB Stuttgart – Borussia Dortmund 

Veloitukseton live stream: Betsson –> Lue lisää

 

Bundesliigan maalipörssin kakkonen Pierre-Emerick Aubameyang ei ole mukana, kun Borussia Dortmund kohtaa perjantai-iltana vieraskentällä Stuttgartin. Kymmenen maalia 11 ottelussa ampunut gabonilainen on pudotettu joukkueesta “kurinpidollisista” syistä.

Dortmund tiedotti Aubemeyangin hyllyttämisestä eilen Twitterissä, mutta seura ei kertonut, minkä vuoksi pelaajaa päätettiin rankaista. Poikkeuksellinen toimenpide lienee oire Dortmundia vaivaavasta turhautumisesta ja paineesta. Lentävän startin kauteen saanut seura ei ole voittanut Bundesliigassa kuuteen viikkoon. Samaan aikaan Aubameyangin formi on dropannut, sillä nopeajalkainen hyökkääjä ei ole saanut palloa verkkoon sitten lokakuun 14. päivän.

 

Paine Boszia kohtaan kasvaa

Tyytymättömyys ensimmäistä kauttaan Dortmundia valmentavaa Peter Boszia kohtaan on syksyn edetessä vain yltynyt. Pallonhallintaan perustuvassa pelisuunnitelmassa korkealla pelaava puolustuslinja on paljastunut haavoittuvaiseksi.  Myös joukkueen kuntopohja sekä kesäharjoittelu on kyseenalaistettu. Arvostetun jalkapallojulkaisu Kickerin mukaan kymmenen muun Bundesliigan on tilaistoitu tekevän Dortmundia kovempia juoksuja.

Viime kaudella kaikille Dortmundin pelaajille mitattiin Thomas Tuchelin alaisuudessa 31 km/h huippunopeus, kun tällä kaudella osa pelaajista ei ole saavuttanut edes 30 km/h rajapyykkiä. Kickerin mukaan myös joukkueen juoksumäärät ja syöttötarkkuus ovat pudonneet viime kauden luvuista, minkä syyksi lehti esittää vääränlaisesta kesäharjoittelusta johtuvaa kuntopohjan heikkenemistä. Silmukka Boszin kaulan ympärillä kiristyy, jos BVB ei onnistu perjantaina nappaamaan täyttä pistepottia Stuttgartin vieraana.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Mr2UIca7oXc

Dortmundin viimeisin Bundesliigan peli päättyi 3-1 tappioon Bayernille

 

Kokoonpanot

VfB Stuttgart avaus XI:  Zieler – Baumgartl, Pavard, Badstuber – Beck, Insua – Gentner, Ascacibar – Asano, Akolo – Ginczek
Borussia Dortmund avaus XI: Bürki – Bartra, Sokratis, Zagadou, Guerreiro – M. Götze, Weigl – C. Pulisic, Kagawa, Philipp – Yarmolenko

 

TV ja striimit

Bundesliigalta puuttuu edelleen Suomea koskeva TV-sopimus. Paremman vaihtoehdon puuttuessa ottelun voi katsoa rahapeliyhtiö Betssonin tarjoamana ilmaisena live-striiminä, josta voit lukea lisää tästä.

 

Vedonlyönti

Veikkaus arvioi Borussia Dortmundin suosikiksi 1,58 kertoimella, kun vierasjoukkueen tarjous on 4,60. Tasapelille laskettu hinta on 4,20. Betsson ei pidä BVB:ta ei aivan yhtä suurena suosikkina tarjoten vierailijoiden voitolle 1,75 kerrointa. Samalla yhtiöllä tasapelin tarjous on 4,10 ja kotivoiton 4,35. 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.