Patrik Laine peliyhtiöiden suosikki voittaamaan NHL:n maalipörssin

NHL-maalipössi

Viime kaudella 44 maalia – tällä kaudella enemmän? 

Patrik Laine on useiden vedonlyöntiyhtiöiden papereissa suosikki voittomaan ensi yönä käynnistyvän NHL:n maalikuninkuuden. Kolmannen NHL-sesonkinsa Winnipeg Jetsin paidassa aloittava tamperelainen viimeisteli 2017-18 runkosarjassa 44 maalia jääden viisi osumaa maalipörssin jo seitsemännen kerran urallaan voittaneesta Washington Capitalsin Alexander Ovechkinista
 

TOP 3 kertoimet – Voittaa NHL:n maalipörssin*

   Unibet  Coolbet
 P. Laine  5.50  7.00
 A. Ovechkin  6.50  5.50
 C. McDavid  6.50  5.50

* Veikkaus ei tarjonnut artikkelin kirjoitushetkellä maalipörssin kertoimia

Hyytyykö Ovechkin?

Pari viikkoa sitten 33 vuotta täyttänyt Ovechkin voitti viime kesänä 14 kautta kestäneen NHL-uransa ensimmäisen Stanley Cupin, joten venäläisen ei tarvitse enää todistaa yhtään mitään Washingtonin kriittisille faneille. Tärkeimmät henkilökohtaiset palkinnot on jo voitettu, joten siltäkään saralta ei löydy jahdattavaa. Juhlitun kesän jälkeen Ovien syttyminen uuteen kauteen voi viedä hetken, mikä saattaa parantaa Patrik Laineen asemia maalipörssissä.   

20-vuotiaalla Laineella sen sijaan nälkään maalintekoon pitäisi riittää. Henkilökohtaista huippua ei ole vielä saavutettu, joten ottelukohtaisen maalikeskiarvon pitäisi nousta lähelle 0.600 kieppeille, kun se viime kaudella oli 0.536 ja tulokaskaudella 0.493. Ylivoima tulee olemaan jälleen sniperin maalimäärän kannalta ratkaisevassa roolissa. Viime kaudella Laine pommitti peräti 20 yv-osumaa.  

Connor McDavid haastajana

Vedonlyöntiyhtiöt ennustavat myös Edmontonin Connor McDavidille maalirikasta kautta. 21-vuotias kanadalaisnuorukainen on jo kahdesti onnistunut puhkaisemaan sadan pisteen rajaan, ja superlahjakkaan sentterin kehityskäyrä vaikuuttaa olevan edelleen nousussa. Viime kaudella McDavid hätyytteli Lainetta tekemällä 41 maalia. Maalikisan mustaksi hevoseksi voidaan nostaa Tampan Nikita Kucherov, jolle Coolbet ja Unibet tarjoavat 14.00 kerrointa. 
 

Kaikki Unibetin kertoimet täältä.
Kaikki Coolbetin kertoimet täältä.