Ottaako Moisanderin Bremen tänään avausvoittonsa Bundesliigassa

Sunnuntai 15. lokakuuta kello 19:00, Werder Bremen – Mönchengladbach

Ilmainen striimi Betsson -> Lue lisää

 

Alkukauden pilanneesta reisivammasta toipunut Niklas Moisander pelasi täydet minuutit Suomen maajoukkueen MM-karsintaotteluissa Kroatia ja Turkkia vastaan.  Huuhkajien kapteeni on totuttu yleensä näkemään keskuspuolustajana, mutta kahteen viimeiseen karsintapeliin Markku Kanerva sijoitti pallollisesti varman Moisanderin vasemman laitapakin tontille.

Kuntouduttuaan Moisander on ottanut nopeasti paikkansa myös Werder Bremenin avauskokoonpanossa. Kotiottelunsa Weserstadionilla pelaava joukkue onkin pitänyt maalinsa puhtaana niissä kahdessa matsissa, joissa suomalainen on seissyt vasemmalla kolmen keskuspuolustajan linjassa.

Nollapeleistä huolimatta Bremenin voittotili on edelleen avaamatta. Syynä tähän on maalinteon vaikeus – vihreävalkoiset ovat tehneet vain kolme osumaa seitsemässä pelissä. Viime kaudella 23 ottelussa 15 reppua viimeistellyt ykköshyökkääjä Max Kruse on edelleen loukkaantuneena. Tämän kauden peleissä eniten peliaikaa saanet kärjet Ishak Belfodil ja Fin Bartels ovat toistaiseksi onnistuneet tekemään yhteensä vain yhden maalin. 

Bundesliigalta puuttuu edelleen Suomen osalta TV-sopimus, mutta otteluita voi katsoa live-striimeinä. Rahapeliyhtiö Betsson näyttää sunnuntaina kello 19:00 Werder Bremenin ja Mönchengladbachin kohtaamisen. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=R5FtfgEhW5I

Niklas Moisander ei vielä onnistunut tekemään maalia Bundesliigassa. Hollannissa maaleja syntyi kahdeksan

 

Avausvoitto sunnuntaina 

Sarjataulukossa neljällä pisteellä putoajan paikalle juuttunut Werder Bremen kaipaa kipeästi täyttä pistepottia Bundesliigan kahdeksannen kierroksen päättävästä ottelusta Mönchengladbachia vastaan. Kolme ottelua voittanut Mönchengladbach sarjassa yhdeksäntenä 11 pisteellä, mutta joukkueiden todellinen tasoero on kuitenkin paljon pienempi. Kotiyleisön tuki saattaa tehdä Bremenistä jopa pienin suosikin. 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.