Eva Wahlström vs Katie Taylor – Katso alkamisaika ja TV-lähetykset

Wahlström Taylor TV

Sunnuntai 16.12. Eva Wahlström – Katie Taylor, kevyen sarjan titteliottelu.

TV-lähetykset:
• Viaplay Sport → tilaa ilman määräaikaa Viaplayn verkkokaupasta 29,99 € / kk

Vedonlyönti-vinkki:
• Tienaa ilman riskiä peräti 1000 € Wahlströmin voitolla (ohjeet jutun lopusta) 

Alkamisaika

Nyrkkeilyilta Madison Square Gardenista käynnistyy Viaplayssa klo 01:00 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Eva Wahlström ja irlantilainen Katie Taylor kohtaavat illan ensimmäisessä ottelussa. Kortin pääottelussa iskevät yhteen Canelo Alvarez ja Rocky Fielding, jotka astelevat kehään noin kello neljän aikaan sunnuntai aamuna. 
 

TV-lähetykset

Wahlströmin ottelun katsominen ei vaadi erikseen pay-per-view-tilausta, ja se näkyy kaikille Viaplayn urheilupakettien tilaajille (alk. 29,99€/kk). Illan selostavat suomeksi Antti Mäkinen ja Jani Rajalin. Viaplay esittää nyrkkeilyillan Suomessa yksinoikeudella. 

Viaplayn voit tilata ilman määrä aikaa täältä → Viaplayn verkkokauppa

Mistä otellaan?

Eva Wahlströmin oli alun perin määrä nyrkkeillä joulukuussa MM-tittelistä kazakstanilaista Firuza Sharipovaa vastaan. Suunnitelma kuitenkin kariutui Sharipovan loukkaantumisen myötä. Sharipovan korvaajaksi löytyi yllättäen 32-vuotias Katie Taylor, joka puolustaa viikonloppuna WBA- ja IBF-liittojen mestaruusvöitään. Wahlström säilyttää WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestaruutensa lauantain matsin lopputuloksesta riippumatta, koska se isketään luokkaa raskaammassa sarjassa. Jos Wahlström voittaa Taylorin, on suomalaisen päätettävän kumman painoluokan mestaruuden hän haluaa pitää.

Wahlströmillä on ylemmässä höyhensarjassa 22 voittoa sekä yksi ratkaisematon. Taylorin kevyensarjan saldo on puhdas 11 voittoa. Kumpikaan naisista ei ole hävinnyt ammattilaisena ainuttakaan ottelua. Taylor on suomalaisille muutenkin tuttu vuoden Rion olympialaisista olympialaisista, jossa irlantilainen hävisi uransa viimeisen amatööriottelusnsa Mira Potkoselle.

 

Tienaa 1000 € Wahlströmin voitolla 

Unibet tarjoaaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden pelata Eva Wahlströmin voittoa riskittömästi 10 – 100 € panoksella. Wahlström lähtee otteluun Katie Tayloria vastaan altavastaajana ja saa peräti 10.00 kertoimen. Wahlströmin voittaessa esimerkiksi 50 € panoksella pelatulle riskittömälle vedolle saa 500 € palautuksen.  

Toimi näin:

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee talletus. Jos haluat maksimihyödyn riskitön veto -tarjouksesta, talleta 100 €. 
  3. Pelaa Eva Wahlströmin voittoa 10.00 kertoimella.
  4. Jos Wahlstöm voittaa, saat 100€ maksimipanoksella 1000€ voiton. Mahdollinen voitto maksetaan puhtaana rahana tilillesi. Ottelun päättyessä tasan tai Taylorin voittaessa, maksetaan panos 100 €  asti bonuksena takaisin. 

Ensimmäinen vetosi automaattisesti riskitön, joten pelaa ensimmäisenä kohdetta, johon haluat käyttää riskittömän vedon. Myöhemmille vedoille ei makseta palautusta.