Anthony Joshua vs Andy Ruiz alkamisaika ja televisiointi

Andy Ruiz Jr. yllätti Anthony Joshuan Madison Square Gardenissa. Miesten seuraava kohtaaminen otellaan Saudi-Arabissa 7. joulukuuta.

 

Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Andy Ruiz Jr vahvisti viikonloppuna Twitterissä ottelevansa Anthony Joshua vastaan joulukuun 7. päivänä. Yhdysvaltoissa syntynyt mutta Meksikoa edustava Ruiz tyrmäsi Joshuan kesäkuussa New Yorkissa vieden tältä WBA, IBF, WBO sekä IBO liittojen mestaruusvyöt. 

Odotetusta uusintaottelusta tiedotettiin jo aikaisemmin elokuussa, mutta Ruiz ei silloin vahvistanut osallistumistaan. Matsi isketään Saudi Arabiassa Diriyahin kaupungissa ulkoilmastadionilla, joka ei ole vielä valmistunut. Uusinnasta noin 9 miljoonaa dollaria kuittaava Ruiz oli alunperin haluton puolustamaan titteleitään Saudi Arabiassa. Ruiz ei kuitenkaan voinut taustajoukkoineen vaikuttaa ottelupaikkaan, sillä sopimus ensimmäistä Joshua-matsista antoi englantilaiselle oikeuden valita mahdollisen uusinnan ajan ja paikan.  

Joshuan ja Ruizin toisen kohtaamisen Suomen televisioinnista ei ole vielä tiedotettu. Miesten ensimmäinen kohtaaminen nähtiin Viaplaylla pay-per-view otteluna, jonka hinta oli 49,95 euroa.