Nyrkkeily: Joshua vs Parker 31.3.2018 live stream ja TV-lähetykset

Anthony Joshua ja Joseph Parker ottavat toisistaan mittaa noin kello 00:30.

 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nyrkkeilyn ystävillä on hyvä syy valvoa, sillä ilmaiskanava Viafree esittää Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin kohtaamiseen loppuunmyydyllä Principality Stadiumilla.

Brittiläisen nyrkkeilyn suurin toivo Joshua puolustaa WBA, IBO ja IBF –liittojen titteleitä uusiseelantilaisen Parkerin lyödessä pöytään WBO-liiton mestaruusvyön.

Molemmat ottelijat kiipeävät kehään puhtaalla rekordilla, joten toinen iskijöistä kokee Cardiffin illassa uransa ensimmäisen tappion. 26-vuotias Parker ottelijoista kokeempi 24 voitollaan, kun kaksi vuotta vanhemman Joshuan tililtä löytyy 20 voittoa, joista kaikki on tullut tyrmäyksellä. 

Joshuan otteluista vain neljä on jatkunut vähintään neljänteen erään asti lontoolaisen iskettyä 16 vastustajaansa kanveesin kolmen ensimmäisen erän aikana. Vain Carlos Takam sekä Vladimir Klitschko ovat kestäneet yli kymmen erää ammattilaiskehässä vuoden 2012 Lontoon olympialaisten kultamitalistin käsittelyssä. Parkerin kolme viimeisintä voittoa on tullut vasta 12 erän jäkeen, joten uusiseelantilaisella pitäisi olla edellytykset venyttää ratkaisu myöhempiin eriin.
 

Vedonlyönti 

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe tarjoaa otteluun kaikkiaan 23 kohdetta. Yhtiö antaa esimerkiksi 1.44 kertoimen sille, että Joshua voittaaa ottelun tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä, kun Joshuan voitto tavasta riippumatta saa 1.20 kertoimen. Ottelu saattaa kuitenkin noudatella Joshuan viimeisimpien matsien kaavaa ja venyä ainakin seitsemän eräiseksi, jolloin esimerkiksi yhdistelmäveto "Joshua voitto erissä 7-9" tasan 5.00 kertoimella voisi olla harkitsemisen arvoinen peli-idea. 
 

Esimerkkejä illan kohteista:

Kestääkö ottelu täyden ajan?
Kyllä 4,25 – Ei 1,19

Erien määrä, yli/alle 6,5 erää:
Yli 1,67 – Alle 2,15

Joshua voittaa erissä 1-3:
Kerroin 6.00 (erityiskohde, korotettu kerroin)

Kaikki 23 pelikohdetta löydät täältä.

 

Milloin ottelu alkaa?

Täysin varmaan tietoa ottelua alkamisesta ei ole vielä saatavilla, mutta Joshuan ja Parkerin pitäisi kiivetä kehään viimeistään kello 00:30 sunnuntain puolella.

Otteluilta alkaa la 31.3. klo 20:00 ilmaisessa Viafree-palvelussa. Ottelu on tilaajille katsottavissa myös Viaplay-palvelussa ja Viasat Urheilu -kanavalla. Ottelun selostaa asiantuntijakaksikko Antti Mäkinen ja Jani Rajalin.

 

Lue myös nämä:

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.