Nurmagomedov vs McGregor – mihin ottelu ratkeaa?

mcgregor ottelu

Sunnuntai 7.10 noin klo 7:00 Conor McGregor – Khabib Nurmagomedov.

TV-lähetys:
Viaplay- → Viaplayn verkkokauppa

Lue myös:
→ Kympin riskillä 80 € tili, jos McGregor voittaa

 

Varhain sunnuntaiaamuna nähdään MMA:n kaikkien aikojen suurin ja tuottoisin ottelu, kun Conor McGregor palaa oktagoniin kahden vuoden tauon jälkeen. Kevyen sarjan titteliottelussa irlantilainen saa vastaansa Venäjän Khabib Nurmagomedovin. Viaplay esittää yksinoikeudella Suomen aikaan noin kello 07:00 alkavan kohtaamisen. 

Kumpi voittaa? 

Matsi on kahden täysin erilaisen ottelijan kohtaaminen. McGregor on ylivoimaisesti parempi nyrkkeilijä, ja Nurmagomedovin onkin varottava ulottuvan irlantilaisen vasenta suoraa. McGregor pystyy pudottamaan vastustajansa yhdellä iskulla. Vajaa kolme vuotta sitten McGregorin matsi Jose Aldoa (UFC194) vastaan kesti vain 13 sekuntia brasilaisen saatua painavan vasurin leukaansa. 

Kaalikorvainen Khabib Nurmagomedov sen sijaan hallitsee mattopainin. Dagestanilainen haluaa päästä lähelle ja vääntää McGregorin mattoon. Vedonlyöntiyhtiöiden papereissa Nurmagomedov on suosikki. 

Mihin ottelu ratkeaa? 

Nurmagomedovin hermoihin. Jos venäläinen onnistuu pitämään päänsä kylmänä McGregor-sirkuksen keskellä ja keskittymään kamppailuun, on teknisesti paremman ottelijan voitto lähellä. Las Vegasin T-Mobile Areenalla järjestettävän spektaakkelin mittavaakaava voi tulla Nurmagomedovin yllätyksenä ja sokaistumisen vaara on olemassa. McGregor puolestaan elää mediahuomiosa ja osaa käyttää sitä edukseen. Myös McGregorin otteluvire on pieni arvoitus 693 päivää kestäneen huilin jälkeen. 

Missä erässä nähdään ratkaisu?  

McGregorilla on paras mahdollisuus voittaa matsi kahden ensimmäisen erän aikana tyrmäyksellä, mutta sen jälkeen vaaka kallistuu Nurmagomedovin eduksi. Vedonlyönnin kertoimien perusteella ottelun ratkaisu nähdään toisessa tai kolmannessa erässä. McGregorin odotetaan voittavan tyrmäyksellä, ja Nurmagomedovin luovutuksella tai pisteillä. 
 

Nurmagomedov – McGregor perustiedot  

Khabib Nurmagomedov: 26 matsia, 26 voittoa, joista 8 tyrmäyksellä ja 8 luovutuksella on vedonlyöntiyhtiöiden suosikki noin 1.60 kertoimella. McGregor saa 24 ottelua, 21 voittoa, joista 18 tyrmäyksellä, ja 3 tappiota saa puolestaan 2.25 – 2.50 kertoimen. 

  • Khabib Nurmagomedov: 178 cm, 70kg, ulottuvuus: 178 cm.
  • Conor McGregor: 175 cm, 70kg, ulottuvuus:  188cm. 

 

Alkamisaika? 

Las Vegassa T-Mobile Areenalla iskettävä ottelu alkaa Suomen aikaa arviolta noin kello 07:00 sunnuntaiaamuna (7.10). UFC-kortilla 229 on yhdeksän muutakin ottelua. Jos muut ottelut venyvät, myöhästyy myös McGregorin ja Nurmagomedovin kohtaaminen. 

UFC229 kortin muut ottelut: 

Lightweight: Gray Maynard vs Nik Lentz
Women's Bantamweight: Lina Lansberg vs Yana Kunitskaya
Welterweight: Ryan LaFlare vs Tony Martin
Lightweight: Scott Holtzman vs Alan Patrick
Flyweight: Sergio Pettis vs Jussier Formiga
Bantamweight: Sean O'Malley vs Jose Alberto Quinonez
Women's Strawweight: Michelle Waterson vs Felice Herrig
Heavyweight: Derrick Lewis vs Alexander Volkov
Light Heavyweight: Ovince Saint Preux vs Dominick Reyes
Lightweight: Tony Ferguson vs Anthony Pettis