Nuoret Leijonat kohtaavat Ruotsin – tässä peli-idea illan otteluun

Suomi kohtaa U20-kisojen avausottelussa Ruotsin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 5:30.

Lue myös: 
• Näin saat 100 euron vedon illan otteluun. Lue lisää jutun lopusta tai klikaamalla tästä.

 

Jääkiekon U20-kisat starttaavat Suomen osalta heti jännittävällä ottelulla. Nuoret Leijonat saavat heti avausottelussaan kovan vastustajan, kun vastaan asettuu Ruotsi. Ottelu alkaa Suomen aikaa aamuyöstä 5:30.

Suomi on ollut hyvässä vireessä ennen kisoja. Joulukuun harjoitusotteluissa Nuoret Leijonat pöllyttivät ensin Tanskaa lukemin 7-0. Kenraaliharjoituksessa kaatui Kanada luvuin 5-2. Ruotsi kohtasi jouluun harkkamatseissaan Tanskan sekä Venäjän ja voitti niin ikään molemmat ottelunsa.

Kokonaisuudessaan Suomen joukkue on kuitenkin monipuolisempi ja paremmassa tasapainossa. Ruotsin hyökkäyskalusto jättää paljon toivomisen varaan. Joukkueessa ei ole yhtään hyökkääjää, joka olisi ammattilaissarjassa tehnyt vakuuttavia pistemääriä tällä kaudella. Lähimpänä heistä on Emil Bemström, joka on tehnyt SHL:ssä tehot 12+4 kauden 23 ottelussa. Suomella on joukkueessaan kolme hyökkääjää, jotka ovat pelanneet Liigassa selvästi paremmalla pistekeskiarvolla kuin Ruotsin ykkösmies Bemström.
 

Näin saat 100 euron vedon yön otteluun

U20 MM-kisojen aikana on mahdollista tehdä rahaa, kun suosittu peliyhtiö Unibet tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen peräti 100 euroon saakka vedon kaikkiin U20 jääkiekon MM-kisojen kohteisiin. Homma toimii seuraavasti: Pelaajan täytyy tehdä talletus yhtiön pelitilille ja aina sataan euroon saakka yhtiö "vakuuttaa" pelaajan ensimmäisen vedon. Jos pelaaja voittaa vedon on voitto täysin kierrätysvapaata ja nostokelpoista rahaa. Jos vastaavasti pelaaja häviää vedon, maksaa yhtiö bonusrahana hävityn summan täysimääräisesti takaisin. 

Peli-idea: Pelaa Suomen voittoa sadalla eurolla Ruotsista kertoimella 2,10. Teet 210 euron voiton, jos Suomi voittaa. Jos peli päättyy tasan tai Ruotsi voittaa ottelun on pelitililläsi edelleen sata euroa.

Toimi näin:

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Jos haluat maksimihyödyn tarjouksesta, talleta 100 €. 
  3. Lyö vetoa mistä tahansa U20 jääkiekon ennakko- tai live-kohteesta.
  4. Jos vetosi voittaa, saat voiton käteisenä ilman kierrätysvaatimuksia. Jos häviät, maksetaan panos 100 € asti takaisin. 
     

Suomesta tullut jo isoveli?

Kiekkomaailmassa Suomea on perinteisesti pidetty menestyksekkäämmän Ruotsin pikkuveljenä. Junioritasolla asetelma on kuitenkin kääntynyt viime vuosina päälaelleen, kun viiden viime vuoden aikana Suomi on vienyt nimiinsä kaksi U20-maailmanmestaruutta. Samassa ajassa Ruotsi on saanut kaksi hopeaa.

Länsinaapurissa ei silti uskota juurikaan Suomen mahdollisuuksiin. Ennakoissa Leijonat on rankattu kärkimaiden häntäpäähän, vaikka mukana on runsaasti kokemusta maailman huippuliigoista. Ottelussa Suomen nuorukaisilla onkin mahdollisuudet lyödä naapurimaan asiantuntijoille jauhot suuhun.

Aivan perusteetonta itseluottamus ei kuitenkaan ole. Ruotsi lähtee kisoihin hyvällä ryhmällä, jonka kovimmat nimet löytyvät tuttuun tapaan puolustuksesta. AHL:ssä kauden pelannut Erik Brännström on jo lähestulkoon valmis NHL-tason puolustaja, joka tulee vielä nousemaan kovaksi tekijäksi maailman parhaassa kiekkoliigassa.

18-vuotias Adam Boqvist on vielä hieman kauempana urapolullaan, mutta hänkin on eliittitason puolustajalupaus. Chicagon viime kesän ykköskierroksen varaus siirtyi täksi kaudeksi opettelemaan pienen kaukalon kiekkoa juniorisarja OHL:ään. 23 ottelussa kiekollinen puolustaja on paukuttanut 25 tehopistettä.

Samaan tapaan Nuorten Leijonien kokoopanosta löytyy erinomaisia puolustajia. Urho Vaakanainen ja Henri Jokiharju edustavat terävintä kärkeä ja ovatkin päässeet pelaamaan NHL:ssä jo tällä kaudella.