NHL:n siirtotakaraja umpeutui: tässä ovat TOP 5 pelaajakaupat

Viaplay esitää kaikki NHL-ottelut kaudella 2018-19. Voit tilata Viaplayn täältä.

 

NHL:n siirtotaraja umpeutui eilen illalla Suomen aikaa. Pelaajamarkkinat kävivät tällä kaudella kuumempina kuin vuosiin. Päätimme koota yhteen eilisen viisi suurinta pelaajakauppaa.

 

5. Tanner Pearson Pittsburgh Penguins ↔️ Erik Gudbranson, Vancouver Canucks

Pittsburgh Penguins ei ole ollut tyytyväinen kesken kauden hankkimaansa Tanner Pearsoniin. Hyökkääjä on ollut pisteiden valossa pettymys. Isokokoinen puolustaja Erik Gudbranson tulee enemmän tarpeeseen. Pearson puolestaan tuo Vancouverin pienikokoiseen ja nuoreen hyökkäykseen fyysisyyttä sekä kokemusta.

4. Wayde Simmonds, Philadelphia Flyers ↔️ Ryan Hartman, 4. kierroksen varausvuoro, Nashville Predators

Nashville Predators nappasi maalintekovoimaa hyökkäykseensä Wayde Simmondsin muodossa. Vahva maalinedustapelaaja ei ole pelannut kummoista kautta, mutta pudotuspeleissä hänen erityisosaamiselleen on varmasti käyttöä. Philadelphia puolestaan panosti tulevaisuuteensa nuoren ja potentiaalisen Ryan Hartmanin ja varausvuoron muodossa.

3. Kevin Hayes, Winnipeg Jets ↔️ Brendan Lemieux, 1. kierroksen varausvuoro, New York Rangers

Winnipeg Jets hankki kakkosketjuunsa uuden sentterin Patrik Laineen vierelle. Kevin Hayesin odotetaan pelaavan paremmin suomalaistähden kanssa yhteen kuin nykyisen Bryan Littlen. Uudelleenrakennuksen keskellä oleva New York Rangers puolestaan sai ensi kesän varausvuoron ja monipuolisen hyökkääjälupauksen Brendan Lemieux'n.

2. Mikael Granlund, Minnesota Wild ↔️ Kevin Fiala, Nashville Predators

Minnesota Wild halusi nuorentaa joukkuettaan ja kauppasi Mikael Granlundin suoraan vaihdossa Kevin Fialaan. Paperilla vaihdossa on vaikea nähdä järkeä. Granlund on sveitsiläishyökkääjää parempi pistemies sekä kahdensuunnan pelaaja. Siirto aiheuttikin paljon murhetta Minnesotan faneissa, mikä näkyi sosiaalisessa mediassa.

1. Mark Stone, Tobias Lindberg, Ottawa Senators ↔️ Erik Brännström, Oscar Lindberg, 2. kierroksen varausvuoro, Vegas Golden Knights

Supertähti Mark Stonella ei ollut tulevaisuutta Ottawassa, joten seura kaupitteli tätä pitkään. Lopulta paras tarjous tuli Vegas Golden Knightsilta. Yllättäen kaupassa ei liikkunutkaan isoa määrää varausvuoroja, vaan Ottawa sai kaksi huippulupausta. Erik Brännströmistä odotetaan seuraavaa ruotsalaista tähtipuolustajaa NHL:ään. Hän on tällä kaudella tahkonnut hurjia tehoja AHL:ssä.