NHL Global Series jatkuu: TOP 5 pelaajat joiden täytyy parantaa

NHL Global Seriesin toinen osaottelu Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin välillä pelataan tänään kello 20.00.

Katso myös: 
– Onko ketsuppipullo auki? Kymppi Laineen maalille voi tuoda 120 € tilin

 

NHL Global Series jatkuu tänään kello 20.00. Ensimmäinen ottelu päättyi sensaatiomaisesti Winnipeg Jetsin 4-2 voittoon Florida Panthersista. Ottelu päättyi huikeissa merkeissä, kun Patrik Laine paukutti hattutempun hullantuneen suomalaisyleisön edessä.

Monelle pelaajalle jäi ottelussa kuitenkin myös parantamisen varaa. TVmatsit listasi TOP 5 pelaajat, joilta voi odottaa tiukempaa suoritusta tämän illan kamppailuun.

 

5. Tyler Myers, Winnipeg Jets

Winnipegin Tyler Myersin otteet eivät olleet pienimmässäkään määrin vakuuttava. Puolustajajärkäle oli toistuvasti aivan hukassa kiekon kanssa ja oli jatkuvasti riskialtis pelaaja omalla alueellaan. Virheet eivät kostautuneet, mutta useasti Myersin nähtiin vain heittävän kiekkoa pleksin kautta keskialueelle. 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla pelaava kaksimetrinen pakki kiekkoilee sopimuksensa viimeistä kautta. Jos peli ei pikkuhiljaa lähde luistamaan paremmin, 28-vuotias pakki tuskin jatkaa uraansa Jetsissä.

 

4. Aleksander Barkov, Florida Panthers

Aleksander Barkov pelasi eilen kaikin puolin erinomaisen ottelun. Hän oli aktiivinen kaukalon kummassakin päässä ja loi jatkuvasti tilanteita tutkapari Jevgeni Dadonovin kanssa. Yhtä syöttöpistettä lukuunottamatta tulos jäi kuitenkin puuttumaan. Jos Florida haluaa vielä nousta tällä kaudella pudotuspeleihin, kapteenin pitää nousta tähdestä supertähdeksi ja kantaa joukkuettaan.

https://www.youtube.com/watch?v=dpjsIF33CAU

Barkov pääsi ylivoimalla pisteille.

3. Mike Hoffman, Florida Panthers

Florida hankki kesällä Mike Hoffmanin Ottawa Senatorsissa maalintekijäksi. Helsingissä kanadalaissnaipperin ruuti oli kuitenkin märkää. Kun vastapuolella on Laineen kaltaisia tykkejä, Florida tarvitsee tehoja myös omilta pistemiehiltään. Lisäksi Hoffman otti eilen turhanpäiväisen jäähyn ottelun ratkaisuhetkillä ja kampitti tasoitusmaalia metsästävää joukkuettaan pahemman kerran.

 

2. Adam Lowry, Winnipeg Jets

Winnipegin hyökkääjä Adam Lowry ei eilisessä ottelussa osoittanut sitä kuuluisaa Pohjois-Amerikan ammattimaisuutta. Hän otti toisessa erässä turhan hyökkäyspään jäähyn. Tuomio ei ollut Lowryn mieleen ja tuomari sai kuulla tilanteesta välittömän palautteen. NHL:ssä tuomarit eivät kuitenkaan suostu kuuntelemaan pelaajien mussutusta ja raitapaita antoi ylimääräisen kakkosen suunpieksennästä. Tänään Lowrylta sopii odottaa hieman kypsempää asennetta.

 

1. James Reimer, Florida Panthers

James Reimer on saanut runsaasti vastuuta Floridan maalilla, kun Roberto Luongo loukkaantui kauden alussa. 30-vuotiaan kassarin otteet ovat jättäneet kuitenkin paljon toivomisen varaan. Torjuntaprosentti on vaatimaton 88,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,36. Eilisessä ottelussa Reimer ei suoranaisesti päästänyt helppoja vetoja sisään, mutta ei hän toisaalta ottanut yhtään vaikeampaa laukausta kiinnikään. Laadukkaat maalintekopaikat olivat selvästi Floridan eduksi, mutta joukkue hävisi maalivahtitaistelun ja siten myös koko ottelun. Reimerin kakkosvahti Michael Hutchinson on pelannut vielä kehnomman kauden, joten Reimerin odotetaan jatkavan tänäänkin Floridan maalilla.