Näin Toyotan voitto tuo lähes 100 € pelikassan

Neste ralli suomi

Citroen on Toyotan ykköshaastaja Suomen MM-rallissa. 

 

Neste Rally Finland 2018 starttaa torstai-iltana kello 19:00 Harjun erikoiskokeella. Vedonlyöntiyhtiöiden kerroinarvoissa Toyotan kuljettajatrio: Jari-Matti Latvala, Ott Tänak sekä Esapekka Lappi on nostettu kilpailun voittajasuosikeiksi. Toyotan kohdalla voidaan puhua todellisesta kotikenttäedusta, sillä tehdas kehittää WRC-autonsa Jyväskylän kaapunkiin kuuluvassa Puuppolan kylässä, joka on myös tallipäälikkö Tommi Mäkisen kotipaikka.  

Keski-Suomen sorateillä kahden suomalaisen ja virolaisen kuljettajan muodostamaantiimiä odottaakin vahva kotikannatus. Jyväskylä on nimittäin monelle virolaiselle rallifanille jokavuotinen matkakohde. Menestys Suomen MM-rallissa on Toyotalle muita talleja tärkeämpää. Hyunday ja Ford taistelevat tiukimmin valmistajien MM-sarjan voitosta, mutta Jyväskylässä kaksikko ajaa varman päälle puolustustaaksen vallitsevaa pistetilannetta, joten kokonaiskilpailussa mahdollisuutensa menettänyt Citroen nousee Toyotan ykköshaastajaksi. 

Näistä lähtökohdista voidaan pitää melko varmana, että joku Toyotan kuljettajasta ajaa Neste Rallin mestariksi. Jos luotat Toyotaan voit tehdä 10 € panostuksella lähes euron tilin. Kampanjan tarjoaa Pohjoismaissa rajusti kasvava Coolbet.

 

TOIMI NÄIN:

  1. Mene Coolbetin kampanjasivulle → Tänne
  2. Avaa pelitili ja tee 10 € talletus bonuskoodilla FOOTBALL50
  3. Kampanjan avulla saat 60 € pelattavaksi
  4. Lyö vetoa kohteesta Voittaja auto: Toyota kertoimella 1,48
  5. Toyotan voittaessa kisan on pelitilisi kasvaa 88,8 euroon