Nelonen näyttää aattoillan prime timessä Lauri Markkasen Chicagon ottelun

31.12. 22:30 Washington Wizards – Chicago Bulls @ Nelonen & Ruutu+

NBA-otteluita Suomessa esittävä Ruutu+ tarjoaa palvelunsa ainakin vuoden 2017 loppuun 0€ / kk tutustumishintaan. Jos haluat varmasti katsoa NBA:ta maksutta seuraavan kuukauden ajan, aktivoi tarjous vielä tänään itsellesi täältä.

Nelonen tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon uudenvuoden aattoillan viettoon esittämällä kello 22:30 alkavan Washington Wizardsin sekä Chicago Bullsin kohtaamisen. Sunnuntaina matsi on kuluvan vuoden ensimmäinen ja viimeinen mahdollisuus katsoa Bullsin paidassa NBA:n tulokaskauttaan pelaavan Lauri Markkasen suorituksia maksuttomalta kanavalta.

Tavallisesti NBA on näkynyt vain maksullisen Ruutu+ suoratoistopalvelun kautta. Ruutu-palvelu esittää viikottain 4-5 suoraa NBA-matsia pyrkien mahdollisimman usein tarjoamaan katsojilleen Chicago Bullsin pelejä. Sunnuntain ottelun Neloselle selostaa Kristian Palotie, jota on totuttu kuulemaan myös Ruudun lähetyksissä.

Markkanen teki perjantaina piste-ennätyksensä

Joulukuussa selkävaivojen vuoksi kolme peliä missannut Markkanen näyttää jälleen päässeen täyteen pelikuntoon, sillä suomalainen pussitti ennätyksensä 32 pistettä perjantain voittopelissä Indiana Pacersia vastaan.

Voitto Indianasta on Chicagolle jo kolmas peräkkäinen sekä kymmenes 12 ottelun sarjassa. Vain NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors on pelannut yhtä hyvin Chicago joulukuun 7. päivän jälkeen. Chicago on kuitenkin edelleen kaukana pudotuspeliviivasta, koska joukkue onnistui voittamaan marraskuun 15 matsista vain kaksi.

https://www.youtube.com/watch?v=iEi_99RTvpA

Parantunut osumatarkkuus auttoi Markkasen piste-ennätykseen

Wizards on aattoillan suosikki 

Chicagon kuumasta putkesta huolimatta kotijoukkue Wizards on sunnuntaina selkeä suosikki. Washington on idässä pomminvarma playoff-joukkue, jolla voi olla jopa edellytykset haastaa Boston Celtics tai Cleveland Cavaliers pudotuspelisarjassa.

Supernopea John Wall on Washingtonin pelin sielu, jonka korilleajot saavat vastustajan puolustuksen sekaannukseen. Aina Wall ei päätäkään ajoaan koriyritykseen, vaan viskaa pallon kolmoskaaren takana odottavalle Otto Porterille tai Bradley Bealille. Korin alla Wizardsin puolalainen vasara Marcin Gortat tekee vastustan keskushyökkääjän olon tukalaksi.  

Täysin vailla mahdollisuuksia Bulls ei kuitenkaan ole. Chicago on joulukuun aikana jo monta kertaa todistanut voivansa voittaa melkein minkä tahansa joukkueen. Jos Markkasen ja Nikola Miroticin kolmoset löytyvät sukkaan yhtä tarkasti kuin Indianaa vastaan, on yllätys jälleen mahdollinen. 

https://www.youtube.com/watch?v=zHOG8dR3YKI&t=34s

John Wall on Wizardsin pelin sielu

Seuraavat Chicago Bullsin ottelut Ruutu+ palvelussa

02.01. 03:00    Chicago Bulls – Portland Trail Blazers
09.01. 03:00    Chicago Bulls – Houston Rockets
18.01. 03:00    Chicago Bulls – Golden State Warriors
28.01. 22:30    Chicago Bulls – Milwaukee Bucks (prime time)
03.02. 22:30    Los Angeles Clippers – Chicago Bulls (prime time)

15.02. 03:00    Chicago Bulls – Toronto Raptors
23.02. 03:00    Chicago Bulls – Philadelphia 76ers

NBA-kampanjat:

• Hyödynnä Ruutu+ tutustumistarjous 0€ /kk tästä 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.