NBA:n TV-opas: Ruutu+, NBA League Pass vai live streamit?

NBA League Passin kautta voit katsoa kaikki Chicago Bullsin pelit

NBA:n TV-oikeudet ja striimit

Ruutu sekä suoratoistopalvelu NBA League Pass esittävät Suomessa NBA:n otteluita. Joukkuekohtaisen paketin tilaus maksaa 14,99 euroa kuukaudessa tai 109,99 euroa vuodessa. NBA League Passista on saatavilla myös kattavampia vaihtoehtoja, joista voit lukea lisää tästä. 
 

Ilmaiset live streamit

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe näyttää Suomeen kaikki NBA-ottelut kaudella 2017-18. Matsien katsominen Betsafen sivuilla on maksutonta, mutta siihen vaaditaan yhtiön pelitili, jolla on vähintään 5 euroa rahaa. Kyseisestä live stream -palvelusta voit lukea lisää tästä.

Nelonen / Ruutu – Markkanen edellä    

Suomessa pitkään NBA-matseja esittänyt Nelonen tiedotti lokakuussa tehneensä jatkosopimuksen koripalloliigan kanssa. Uuden sopimuksen myötä Nelosen maksulliset TV-kanavat sekä suoratoistopalvelu Ruutu+ esittävät 4-6 NBA-ottelua viikossa. Nelonen pyrkii näyttämään mahdollisimman paljon Chicago Bullsin otteluita, mutta ihan jokaista Markkasen peliä ei kanavan kautta voi nähdä. Kotimaisen NBA-paketin vahvuutena on Kristian Palotien suomenkielinen selostus, joka on tarjolla suunnilleen joka toiseen Nelosen ja Ruudun esittämään otteluun. Matseja katsoakseen ei myöskään tarvitse valvoa, sillä ne ilmestyvät tallenteina Ruudun kirjastoon.

NBA on osa Ruutu+ -tilausta, jonka tilaus maksaa 9,95 euro/kk.   Katso Ruutu+ tulevat NBA-lähetykset tästä.

 

NBA League Pass – tosifanin valinta 

NBA League Pass on NBA:n oma striimauspalvelu, jonka kautta otteluita voi katsoa joko suorana tai tallenteina silloin kuin itselle sopii. NBA League Passin kautta voit kaikki NBA-ottelut koko kauden ajan pre-seasonista finaaleihin.

Pelkästään Lauri Markkasen suorituksista kinnostuneelle fanille paras vaihtoehto on joukkuepaketti, joka esittää vain Chicago Bullsin ottelut. Condensed game on yksi League Passin parhaimmmista ominaisuuksista, koska esimerkiksi arkiaamuisin aika ei aina riitä kokonaisen pelin katsomiseen, jolloin noin 15 minuutin kooste tärkeimmistä tapahtumista on varteenotettava vaihtoehto. No spoilers asetuksen avulla otteluiden tulokset säilyvät salaisuutena, kun kirjaudut sisään NBA League Pass applikaatioon. 

Joukkuekohtaisen paketin tilaus maksaa 14,99 euroa kuukaudessa tai 109,99 euroa vuodessa. NBA League Passista on saatavilla myös kattavampia vaihtoehtoja, joista voit lukea lisää tästä. 

 

Ilmainen striimi

Vedonlyöntiyhtiöistä esimerkiksi Betsafe tarjoaa oman live-vedonlyöntinsä yhteydessä ilmaisen live-striimin kaikkiin kauden 1400 NBA-otteluun. Betsafen paketti ei vedä vertoja laadultaan NBA League Passille, mutta se voi olla hyvä lisä Ruudu+ -tilaukseen silloin, kun esimerkiksi Chicagon peli ei ole saatavilla Ruutu+ palvelun kautta. Lisäksi Betsafen striimin kuvakokoa voi kasvattaa näytölle sopivaksi ohjeillamme.

Betsafen live-striimistä voi lukea lisää tästä 

Lue lisää 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.