Tänään klo 22.30: Markkasen kauden viimeinen matsi parhaaseen katseluaikaan

1.4. kello 22:30 Chicago Bulls – Washington Wizards 

• TV: Ruutu+ ei näytä kyseistä ottelua

NBA:n runkosarja loppuu kahden viikon kuluttua, mikä tietää myös Lauri Markkasen Chicago Bullsin kauden päättymistä. Kun Chicagolla on enää kuusi ottelua jäljellä, on Itäisen konferenssin viimeinen pudotuspelipaikka karannut jo 16 voiton päähän, joten loppukirikään ei auttaisi Bullsia playoffeihin.

Sunnuntaina Bulls pelaa kauden viimeisen iltapäiväpelinsä Washington Wizardsia vastaan. Suomessa matsi alkaa kello 22:30 ja se on myös kauden viimeinen tilaisuus nähdä Markkasen pelaavan härmäläisittäin prime timessä, sillä Chicagon loput pelit on merkitty alkaviksi joko 02:30 tai 03:00.

Ruutu+ esittää sunnuntai-iltana Lätisen konferenssin playoffien kannalta kriittisen San Antonio Spursin ja Houston Rocketsin kohtaamisen, joten Bullsin peli ei näy. 
 

NBA:n prime time -ottelut tänään:

Ruutu+: San Antonio Spurs – Houston Rockets → Voit katsoa ottelun täältä (huom. 1kk 0 € saatavissa linkin takaa)

Live stream: Chicago Bulls – Washington Wizards → Voit katsoa ottelun täältä (ohjeet katsomiseen linkin takaa)

 

Pelaako Markkanen

NBA:n luokkaatumistilannetta tarkasti seuraavan Rotoworld-sivuston mukaan maaliskuun 15 pelistä seitsemän matsia missanneen Lauri Markkasen pitäisi olla sunnuntaina Bullsin pelaavassa kokoonpanossa.

Markkanen pelasi  24 minuuttia perjataina tehden 13 pistettä, kun Chicago katkaisi perjantaina seitsemän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa Orlando Magicin kustannnuksella.

Sunnuntain otteluun playoffien kotiedusta taistelevaa Washington Wizardsia vastaan Bulls lähtee altavastaajana. Kohtaaminen seurojen kauden kolmas ja viimeinen. Kaksi ensimmäistä Wizards-ottelua on päättynyt Bullsin tappioon, ja Lauri Markkanen pelannut niissä 31 minuutin sekä 11,5 pisteen keskiarvolla.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.