NBA 3. finaali: Cleveland all in tai game over

NBA finaalit 2018

7. kesäkuuta klo 04:00 (Ke – To aamuyö) NBA:n finaalit Game 3: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

Näkyvyys ja kampanja:
 Katso ottelu veloituksetta testaamalla Ruutu+ tutustumisetua 0 € / 1 kk  täältä

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan NBA:n finaalien toistaiseksi tärkein ottelu, kun paras seitsemästä ottelusarja siirtyy ensimmäistä kertaa Clevelandin Quicken Loans areenalle. 

Hallitseva mestari Golden State Warriors voitti kotonaan odotetusti finaalisarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista, kun Cavsin J.R. Smith tyri mahdollisuuden ryöstää finaalien avauspelistä voiton. 

Jos Cleveland häviää kolmannen ottelun, on koko Golden Staten mestaruus käytännössä varma. Yksikään joukkue ei ole noussut NBA:n historiassa 3-0 tappioasemasta voittajaksi seitsemän pelin sarjassa. Näin ollen Game 3 on Clevelandin kannalta ehdottamasti all-in matsi. Voitolla sarja siirtyisi 2-1 tilanteeseen, mikä pitäisi LeBron Jamesin johtaman ryhmän taistelutahdon elossa myös neljänteen otteluun.

Kaksi ensimmäistä ottelua keskimäärin 14.5 pisteen marginaanlilla voittanu Warriors on vedonlyöntiyhtiöiden suosikki myös kolmannessa finaalissa 4.5 pisteen tasoituksella. Kiistattomasti lahjakkaammalla kalifornialaisjoukkueella on kuitenkin taipumus sortua ylimielisyyteen. Toisessa finaalissa ennätykselliset yhdeksän kolmosta heittäneen Steph Curryn takaraivossa voi hyvinkin kummitella ajatus mestaruusjuhlista vitospelissä kotona Oracle Areenalla, mikä saattaa heijastua taiturin otteisiin löysyytenä. 

 

Voitonavaimet 

Clevelandin on parennettava kolmostarkkuuttaan. Finaalien kahdessa ensimmäisessä pelissä triplat ovat pudonneet sukkaan vain 29.7 tarkkuudella (19/67), mikä ei yksinkertaisesti riitä voittoon. Konferenssifinaaleissa Bostonia vastaan Cleveland pystyi parantamaan kolmostarkkuuttaan päästyään kotihalliinsa 24.6 prosentista (14/57) peräti 50.0 pinnaan (17/34). 

 

Ottelun vedonlyöntikeroimet

Alla olevissa kohteissa on käytetty Betsafen NBA-kertoimia.

Voittaa ottelun 
Cleveland 2.45 – Golden State 1.56

Voittaa ottelun tasoitus 4.5 pistettä
Cleveland +4.5 1.91 – Golden State -4.5 1.91

Pisteet yhteensä, linja 216.5 pistettä
Yli 1.91 – alle  1.91

Pelin ensimmäisen korin tekevä pelaaja
Lebron James 5.00
Kevin Durant 5.00
Stephen Curry 5.50
Kevin Love 8.00
Klay Thompson 8.00

Linkit:
→ Lisää Betsafen NBA-kohteita voit selata tätä kautta. 

 

Lue lisää