Näin katsot suomalaisjoukkueiden europelit

Viime kesänä HJK:n eurotaival päättyi Eurooppa-liigan kolmannella kierrokselle Olimpija Ljubljanan ottaessa suomalaisjoukkueesta 7-1 voiton. 

 

Suomalaiseurat osallistuvat kuluvalla ja seuraavalla viikolla Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsintoihin. Europelien seuraaminen vaatii tarkkuutta katsojalta, sillä otteluiden TV-oikeudet on jaettu Unibetin sekä Veikkauksen kesken. 

VeikkausTV esittää kaikki suomalaisjoukkueiden kotiottelut jalkapallon eurocupien karsinnoissa ja, ja lisäksi Inter Turun vierasmatsin Tanskasta. Ensimmäisenä europelinään VeikkausTV näyttää HJK:n tiistain kotiottelun färsaarelaista HB Tórshavnia vastaan Mestarien liigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta. Ensi viikon tiistaina pelattavan vierasmatsin voi katsoa ainoastaan UnibetTV:n välityksellä. 

VeikkausTV:n europeliohjelma

tiistain 9.7. klo 19:00 HJK – HB Torshavn
torstai 11.7. klo 19:00 KuPS – FC Vitebskin
torstai 11.7. klo 20:00 Bröndby – FC Inter
torstai 18.7. klo 19:00 RoPS – Aberdeen
torstai 18.7. klo 18:30 FC Inter – Bröndby

VeikkausTV on asiakkaille asiakasetu, joten otteluiden katsominen ei maksa mitään. Asiakkaalla tulee kuitenkin olla Veikkauksen verkkopalvelutunnukset sekä vähintään yksi sentti rahaa talletettuna pelitilillä.

UnibetTV esittää kolme vieraspeliä 

Unibet on jo useana vuotena peräkkäin näyttänyt suomalaisseurojen karsintaotteluita Mestarien liigassa sekä Eurooppa-liigassa. Tänä kesänä UnibetTV:n on saanut esittäväkseen yksinoikeudella kolme ottelua, joista ensimmäinen nähdään torstaina 11. heinäkuuta, kun RoPS kohtaa vieraissa Skotlannin Valioliigassa neljänneksi sijoittuneen Aberdeenin. 

UnibetTV:n europeliohjelma

torstai 11.7. klo 21:45  Aberdeen – RoPS → Lue lisää tästä
tiistai 16.7. klo 21:00 HJK – HB Tórshavn → Lue lisää tästä
torstai 18.7. klo 21:30 Vitebeskin – KuPS  

UnibetTV:n lähetysten katsominen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen yhtiön asiakkaaksi. Tämän lisäksi asikkaan pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. 

Näin katsot otteluita UnibetTV:n välityksellä

  • Siirry Unibetin live stream -sivulle tästä
  • Jos sinulla ei ole tiliä, rekisteröidy asiakkaaksi ja tee talletus
    • Streamin katsominen on ilmaista, mutta pelillä on oltava vähintään 0,01 euroa rahaa. 
  • Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 200 % talletusbonuksen jopa 40 € talletukselle.