Näin katsot joulupäivänä kolme NBA:n huippuottelua maksutta

LeBron James ja Kevin Durant iskevät yhteen NBA:n huippuottelussa Suomen aikaa jo kello 22:00. 

• Klo 19:00 New York Knicks – Philadelphia 76ers
• Klo 22:00 Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers
• Klo 03:00 Oklahoma City Thunder – Houston Rockets

Kaikki oheiset ottelut ovat nähtävissä veloituksetta Ruutu+:n tutustumistarjouksella, jonka voi aktivoida täältä.

 

Ennen tapaninpäivänä alkavia U20 MM-kisoja sekä perinteistä Valioliigan kierrosta urheilun ystävä voi viettää joulupäivän NBA-koriksen parissa. NBA:ta on pelattu yhtäjaksoisesti joulupäivisin jo vuodesta 1947. Perinteisesti 25. päivän TV-peleiksi on valikoitunut kärkijoukkueiden pelejä, koska liiga on halunnut hyödyntää TV-urheilussa muuten hiljaisen jakson oman tuotteensa markkinointiin. NBA:n Suomen lähetysoikeudet omistava Ruutu+ tarjoaa joulupäivän ottelut omalla suoratoistokanavallaa.

 

Kello 19:00 Knicks – 76ers tarjoaa tulevaisuuden tähtiä

Vuoden 2017 otteluvalinnat eivät tuota pettymystä. Päivän ensimmäinen matsi on Suomen aikaa kello 19:00 alkava New York Knicksin ja Philadelphia 76ersin kohtaaminen. Neljä vuotta putkeen NBA:n huonoimpiin joukkueisiin kuulunut Philadelphia on yksi sarjan mielenkiintoisimmista joukkueista useiden huippuvarausten ansiosta.

2016 draftin ykkösenä varattua Ben Simmonsia pidetään vahvimpana ehdokkaana voittamaan vuoden tulokkaan tittelin. 17 pisteen ja 8.8 levypallon keskiarvolla pelaava australialainen kuuluu jo nyt liigan 15-20 parhaan pelaajan joukkoon. 

Seventysixersin Joel Embiid varattiin 2014 draftin ensimmäisen kierroksen kolmannella vuorolla. Tupla-tuplan keskiarvolla pelaavava 23-vuotias kamerunilainen muodostaan seuraamisen arvoisen taisteluparin Knicksin Kristaps Porzingiksen kanssa. Polvivaivasta toipunut 221-senttinen latvialaisnuorukainen antoi varoituksen nykykunnostaan pudottamalla perjantaina 29 pistettä Detroitia vastaan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bO5vDFxDBYk

Kevin Durant ratkaisi 2017 finaalien 3. ottelun Warriorsille

 

Kello 22:00 Warriors – Cavs maanantai-illan pääottelu

Nuorista talenteista huolimatta Knicks – 76ers jää esiottelun rooliin. Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers ovat pelanneet kolme vuotta putkeen NBA:n finaaleissa, joten joukkueiden välinen 48-minuuttinen on itseoikeutetusti illan päätapahtuma. Suomalaiskatsoja ei varmasti pane pahakseen, että LeBron Jamesin ja Kevin Durantin kaksintaisteluksi dubattu matsi alkaa jo 22:00.

Kevin Durantin mielestä LeBron James luovutti NBA:n parhaan pelaajan soihdun hänen kannettavakseen, kun Durant upotti viime kesän NBA:n finaaleiden 3. ottelun ratkaisseen heiton James yli. James on omasta mielestään edelleen planeetan paras pelaaja. Yli 50,000 NBA-minuuttia kellottanut tähti ei ole näyttänyt hiipumisen merkkejä. Päinvastoin entistä maltisempi James saattaa pelata uransa parasta koripalloa.

Golden Staten Steph Curry on ottelusta sivussa, vaikka mies saattaakin ottaa osaa alkulämmittelyihin. Curryn sijasta point guardina pelaava Patrick McCaw ei ole kirjauttunut ainuttakaan koriinjohtanut syöttöä kahteen otteluun, mikä on poikkeuksellisen surkea suoritus aloittavalle pelintekijälle. NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi 2015 ja 2016 valitun Curryn poissaolo tasoittaa joukkueiden välisiä voimasuhteita. Golden State oli ylivoimainen 2016-17 pudotuspeleissä edeten mestariksi saldolla 16-1.

 

Kello 03:00 Oklahoma City Thunder – Houston Rockets  

NBA:n joulupäivän kattaus päättyy Oklahoma City Thunderin sekä Houston Rockets kohtaamiseen. Matsin alkamisaika 03:00 heilahtaa jo tapaninpäivän puolelle, mutta peli on valvomisen väärti. James Harden ja Chris Paul ovat nostaneet Rocketsin koko sarjan kärkijoukkueeksi, mutta Russell Westbrook, Paul George ja Carmelo Anthony pitävät huolen siitä, että pisteet eivät irtoa helpolla Chesapeake Energy Arenalta.

 

Näin näet ottelut

Suoratoistopalvelu Ruutu+ esittää joulupäivänä kolme ottelua Kristian Palotien selostamana. Ruutu+ -tarjoaa kuukauden veloituksetta tutustumistarjouksena, jonka jälkeen tilausta voi jatkaa 9,95 € kuukausihintaan. Ruutu+ esittää normaalisti noin 4-6 NBA-ottelua viikossa painottaen Lauri Markkasen Chicago Bulls -otteluihin.

Ruutu+ -paketilla näkee myös muun muassa jalkapallon Eurooppa-liigaa ja MM-ralleja. Lisäksi Ruutu+ -palvelusta löytyy samalla tutustumistarjouksella perheen muille jäsenille nähtävää leffojen, sarjojen ja lastenohjelmien muodossa.

 

Kampanjat:

• Hyödynnä Ruutu+ tutustumistarjous 0€ /kk tästä 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.