Näin katsot jääkiekon MM-kisoja ilmaiseksi netissä!

Leijonat aloittaa MM-urakkansa perjantaina 10. toukokuuta Kanadaa vastaan.

Jääkiekon MM-kisat alkavat tulevana viikonloppuna Slovakiassa, kun pelit polkaistaan perjantaina kello 17:15 käyntiin kahdessa kisakaupungissa – Kosicessa ja Bratislavassa. Suomen tukikohtana Slovakiassa toimii Kosice, jossa pelataan turnauksen A-lohko. B-lohkon paremmuusjärjestys puolestaan selvitetään Bratislavassa, josta Suomi nappasi kultaa toukokuussa 2011. Koska MM-kisojen televisiointi, lähetysajat ja monet muut seikat herättävät kiekkokansassa aina kysymyksiä, niin me halusimme kertoa teille parhaat tavat seurata MM-kisoja ilmaiseksi netin välityksellä.

Jääkiekon MM-kisat saavat aina suomalaisen kiekkokansan kihisemään ilosta, onnesta ja ajoittain myös surusta, sillä Leijonien menestys jääkiekon arvokisoissa ei ole aina ollut omiaan tyydyttämään menestysnälkäisen kiekkokansan vaatimuksia. Suomalaiset seuraavat Leijonien otteluita silmät ja korvat höröllä useista eri lähteistä, mutta yksi parhaista tavoista seurata kisoja täysin ilmaiseksi on netin live-streamit. 

Netistä löytyy lukuisia laittomia live-streameja, joita emme suosittele mainosten, troijalaisten ja muiden haittaohjelmien vuoksi käyttämään koska tarjolla on myös täysin mainosvapaita ja laillisia tapoja seurata jääkiekon MM-kisoja netin kautta lähes mistä päin maailmaa tahansa.

Monet suuret vedonlyöntiyhtiöt, kuten Nordicbet ja Unibet ovat panostaneet viime vuosina paljon asiakkaidensa viihtyvyyteen ja nämä kaksi vedonlyöntijättiläistä tarjoavatkin asiakkaiden käyttöönsä livestream-palvelut, joiden avulla kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt urheilusta kiinnostunut asiakas voi seurata jääkiekon MM-kisojen kaikkia otteluita täysin ilmaiseksi netin kautta.

Nordicbetin ja Unibetin live-vedonlyönneissä on tarjolla live-stream palvelut, joita jokainen heidän asiakkaansa pääsee hyödyntämään ja samalla katsomaan kymmeniä ja satoja kuukausittaisia suoria lähetyksiä eri urheilulajeista ja -sarjoista. Laji- ja sarjavalikoimat ovat todella kattavat ja MM-kiekon lisäksi pääset katsomaan kymmeniä muita lajeja, sarjoja sekä urheilutapahtumia suorina lähetyksinä.

Näiden live-stream -palveluiden käyttö on äärimmäisen helppoa ja lisäksi jokainen lähetystä seuraava asiakas voi halutessaan lyödä live-vetoja sisään otteluihin jos jännitystä kotikatsomossa haluaa nostaa entisestään. Jos vedonlyönti on lähellä sydäntä, niin suosittelemme hyödyntämään myös erilaiset vedonlyöntibonukset, joiden avulla pelikassaa saa ennen vetojen sisään jättämistä boostattua mukavasti.

Nämä eri peliyhtiöiden live-stream -palvelut on optimoitu sekä tietokoneen selainversioita, että mobiililaitteita varten, joten voit katsoa suoria lähetyksiä jääkiekon MM-kisoista sekä muista ajankohtaisista urheilulähetyksistä missä päin maailmaa tahansa suoraan myös mobiililaitteellasi.

Voit siis unohtaa kalliit kanavapaketit ja suoratoistopalvelut, sillä urheilun seuraaminen netissä onnistuu nykyään täysin ilmaiseksi.