Näin katsot CHL:n finaalin

Växjö_JYP_CHL_stream

Tiistai 6. helmikuuta klo 19:45 Växjö Lakers – JYP

TV ja suoratoisto: C More Sport 1 ja C More → Lue lisää täältä
Maksuton live stream: NordicBet → Lue lisää täältä 

 

Jääkiekon seurajoukkueiden Euroopan mestaruudesta pelataan tiistai-iltana, kun Växjö Lakers ja JYP kohtaavat CHL:n loppuottelussa. Kysymyksessä on suoraan game seven, sillä finaalisarjan sijasta mestaruus ratkeaa yhden ottelun voitolla.

Växjön vain 5750 katsojaa vetävä Vida Arenan nimellä tunnettu kattila on luonnollisesti myyty viimeistä jakkaraa myöten loppuun, mutta suomalaiskatsojat pääsevät otteluun mukaan C Moren Sport 1 TV-lähetyksen, suoratoistopalvelu Cmore.fi tai live striimin välityksellä.

Vaihtoehdot

C More

Kello 19:45 alkavan ottelun C Morelle selostaa suosikkiääni Antero Mertaranta. Finaalin ennakkotunnelmiin voi virittyä jo 19:00 käynnistävällä Teemu Niikon isännönnöimällä studio-osuudella, jonka asiantuntijoina kuullaan Jukka Jalosta sekä Jyrki Louhea.

Kiitämme:

  • HD-kuvanlaatua
  • Suomenkielistä selostusta & studion asiantuntijoita
  • Voi katsoa myös puhelimella, tabletilla tai tietokoneen näytöltä
  • Samalla kuukausihinnalla näkee ATP-tennistä, PGA-golffia, hiihtolajeja ja SHL:ää

Moitimme:

  • Hinta: 24,95 € / kuukausitilaus 

C Moren palveluun voit tutustua täältä.
 

NordicBet

Vedonlyöntiyhtiö ei yllä kuvanlaadussa tai selostuksessa aivan Cmoren tasolle, mutta täysin kelvollisesti toimivan striimin myyntipuheena toimii sen hinta. Striimi on yhtiön asiakkaille täysin ilmainen. Ottelun näkyminen kuitenkin edellyttää pelitilin, jolla on vähintään 5 euroa rahaa.

Kiitämme:

  • Halpa, otteluiden katsominen ei maksa mitään
  • Monipuolinen valikoima live-striimejä (mm. sarjoista SHL, La Liga, Serie A, Bundesliiga ja NBA)
  • Voi katsoa mobillilaitteella ja tietokoneen näytöltä

Moitimme

  • Kuvanlaatu on 480 tai 640p
  • Vaatii pelitilin, jolla on rahaa.

Palveluun voit tutustua täältä.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Sr4PDAlEZlM

Välierissä ratkaisu Trinecia vastaan venyi rangaistuslaukauskilpailuun

 

SHL vai Liiga

Suomalaisen ja ruotsalaisen kohtaaminen CHL:n finaalissa voi myös antaa jonkilaiseen vastauksen siihen onko SHL vai Liiga NHL:n ja KHL:n jälkeen maailman kolmanneksi kovin jääkiekkosarja. Sen jälkeen, kun CHL puhallettiin uudelleen henkiin kaudella 2014-15 on sen mestaruusvaltikka pysynyt ruotsalaisten otteessa, joten puhtaasti CHL-menestyksellä mitaten on SHL ollut viime vuosina Liigaa kovempi sarja.

Växjö on juuri tällä hetkellä SHL:n kiistattomasti paras joukkue johtaen sarjaa 17 pisteellä. JYP on puolestaan kotimaisessa Liigassa vasta neljäntenä, mutta sillä on hyvät edellytykset nousta sarjataulukon kakkospaikalle ennen pudotuspelien alkua.

Sen lisäksi, että Hurrikaani joutuu pelaamaan finaalin vieraskaukalossa, on sillä rasitteenaan neljän Liiga-pelin viikko. Näin ollen Marko Virtasen luotsaama miehistö ei pääse taistelemaan mestarille kuuluvasta 300,000 euron rahapalkinnosta parhaalla mahdollisella tavalla valmistautuneena.  

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas