Näillä aseilla HJK kaataa Olimpijan – ottelu tulee suorana netistä

HJK Eurooppa-liigan karsinta stream

9.8. klo 21:00  Olimpija Ljubljana – HJK, Eurooppa-liigan karsinta 3. kierros, 1. osaottelu. 

Live-stream:
• 
Unibet TV katso → täältä

 

Helsingin Jalkapalloklubi aloittaa Eurooppa-liigan karsinnan kolmannen kierroksen vierasottelulla slovenialaista Olimpija Ljubljanaa vastaan. TVmatsit.com listaa kolme pointtia, jotka auttavat HJK:n voittoon torstai-illan ottelussa. Rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa kello 21:00 alkavaan otteluun ykisinoikeudella ilmaisen live streamin. Matsin katsominen edellyttää, että pelitillä on vähintään 1 sentti rahaa. Vedonlyöntipakkoa ei ole. 

1. rutiini

Slovenian pääsarjaa on pelattu vasta kolme kierrosta, joten Olimpijan peliruutiini ei ole samaa tasoa kuin Veikkausliigaa 22 rundia pelanneen HJK:n. Kesäkuussa Olimpijan tuplamestariksi luotsanneen Igor Biscanin tilalle tullut Ilija Stolica sai potkut kymmenen päivän sitten, joten valmennusvastuun saannelle Aleksandar Litalle on jäänyt kovin vähän aikaa järjestää Prva-liigassa kaksi tasapelipistettä keränneen joukkueen peli kuntoon. Olimpijan pelaajarotaatio vaikuttaa on kohtuullisen suurta pelisysteemin vaihdellessa 4-1-4-1 muodosta 4-3-3 ryhmitykseen.

2. vastahyökkäykset

Asetelma on tuttu; kotijoukkueen on tehtävä vähintään maali eikä omissa saa soida. Olimpijan on oltava alusta asti aktiivinen, koska se ei halua siirtää otteluparin ratkaisua Töölön jalkapallostadionille. Ennakkotietojen mukaan slovenialaiset prässäävät BATE:a ahneemmin, joten HJK:lle pitäisi aueta paikkoja vastaisku. Olimpijan laitapuolustajat nousevat innokkaasti tukemaan hyökkäyksiä, mikä tekee joukkueesta pallonhallinan vaihtuesssa haavoittuvaisen.  

3. itseluottamus

Toisin kuin, vaikkapa Mestarien liigan säännöllisesti esiintyneellä BATE:lla, ei Olimpijalla ole takanaan mainittavaa historiaa tai menestymisen kulttuuria. Joukkue on perustettu vasta vuonna 2005, ja pääsarjassa se nousi kaudelle 2009-10. UEFA.n turnauksien lohkovaiheessa Olimpijaa ei ole nähty. Näin ollen HJK:n pelaajilla ei pitäisi olla pienintäkään epäilystä siitä, etteikö homma oli hoidettavissa.

HJK:n joukkue Olimpija-otteluun 

Markus Uusitalo, Maksim Rudakov, Hannu Patronen, Joao Klauss, Rafinha, Riku Riski, Mosa, Sebastian Dahlström, Nikolai Alho, Roni Peiponen, Mikko Sumusalo, Anthony Annan, Valtteri Vesiaho, Jordan Domknguez, Faith Obilor, Eetu Vertainen, Macauley Chrisantus ja Evans Mensah

Katso ottelu Unibetin sivuilta. Voit myös pelata HJK:n voittoa 50.00 kertoimella täältä.