Leijonat ja Formuloiden aika-ajot lauantaina yhtä aikaa

12.5. klo 16:00 Monacon aika-ajot
TV: C More

12.5. klo 16.15 Venäjä-Suomi
TV:
MTV3 ja C More

Suomalaisilla penkkiurheilijoilla on edessään melkoinen superlauantai. Uskomattoman upeasti itsensä välieriin pelannut Leijonat haastaa turnauksen taitavimman joukkueen, Venäjän, klo 16.15 alkaen. Ja kuinka ollakaan, koska Slovakian kisat pelataan viikkoa tavallista myöhemmin, osuu mitalipeliviikonloppuun myös F1-kauden glamour-pitoisin viikonloppu Monacossa. 

Ruhtinaskunnan ahdas katurata tunnetaan paikkana, jossa useimmiten jännittävin ajopäivä on ollut lauantai eli aika-ajot. Ne alkavat lauantaina klo 16, joten suomalaisella urheilun ystävällä on edessään periaatteessa kiperä valinta. C More näyttää molemmat lajit, ja suoratoistopalvelulla voi kytkeä yhtä aikaa päälle esimerkiksi televisioon yhdistettävän läppärin sekä kännykän. Tai vaihtoehtoisesti kiekko MTV3:lle ja formulat pienemmälle ruudulle C Morelle.

Jos kahden ruudun taktiikka ei tunnu mielekkäältä, suosittelemme vaihtamaan kanavaa ainakin Venäjä-Suomen ensimmäisellä erätauolla, jonka pitäisi osua juuri sopivasti formuloiden ratkaisunhetkiin klo 16.50-17. Eturivin paikka on voittotaistelussa ratkaiseva, koska ilman rengasrikkoja tai muita yllätyskeskeytyksiä Monacon sunnuntain GP:n voitto saattaa hyvinkin ratketa ensimmäiseen mutkaan ja/tai varikkokäyntien pituuksiin.

Leijonien ei kaiken järjen mukaan pitäisi pystyä päihittämään Venäjää – mutta eipä olisi pitänyt Ruotsiakaan. Valtteri Bottas 2.0:lla sen sijaan on jälleen täysin tasavertaiset mahdollisuudet Lewis Hamiltonia vastaan. Red Bullin Max Verstappen saattaa pystyä haastamaan, mutta Ferrarin Sebastian Vettel on myöntänyt suoraan, ettei punaisten vauhti tule Monacossa(kaan) riittämään kärkivauhtiin. 

Kaikki jääkiekon MM-kisojen välierät sekä mitalipelit nähdään myös MTV3:lla. Mitalit jaetaan sunnuntaina: Pronssiottelu alkaa klo 16.45 ja loppuottelu klo 21.15.