Zlatan pelannee jo tänään – näin katsot ottelun

Galaxy_LaFC_stream

Lauantai 31.3. kello 22:15: LA Galaxy – LA FC (Los Angelesin derby)

• Suoratoisto, 7 € / kk: Eurosport Player → Katso ottelu täältä
• Live stream, maksuton: Betsson → Katso ottelu täältä

Lauantai-iltana nähdään tavallista mielenkiintoisempi Yhdysvaltojen Major League Soccerin ottelu, kun LA Galaxy ja Los Angeles FC kohtaavat El Tráficoksi ristityssä paikallisottelussa.

Los Angeles FC liittyi MLS:n vasta tälle kaudelle, joten derby on joukkueiden historian ensimmäinen. Paikalliskohtaaminen jää auttamatta sivujuoneksi, koska Zlatan Ibrahimovic tekee tänään todennäköisesti debyyttinsä La Galaxyn paidassa. Manchester Unitedia tällä kaudella viidessä Valioliigan ottelussa edustanut Zlatan harjoitteli perjantaina Galaxyn joukkueen kanssa, joten pelaaminen lauantai-iltana on hyvin mahdollista.

MLS-siirrossa ei ole kysymys jäähdyttelystä, sillä Zlatan on vaakuuttanut leijonalla riittävän edelleen nälkää. 36-vuotias hyökkääjä ei osallistunut Ruotsin maajoukkueen karsintaotteluihin, mutta veri saattaa vetää kaikesta huolimatta kesäkuussa Venäjällä alkavaan MM-lopputurnaukseen. Maalit Galaxyn paidassa olisi paras todiste siitä, että Zlatanilla olisi maajoukkueelle vielä annettavaa.

Galaxyn kausi on käynnistynyt yhdellä voitolla, tasapelillä ja sekä tappiolla. Ensimmäistä kauttaan pelaava LAFC on puolestaan voittanut molemmat pelinsä.

TV-lähetys ja Live stream

Eurosport Player esittävää LA Galaxyn ja Los Angels FC:n kohtaamisen Julius Vauhkosen selostamana kello 22:15 alkaen. Voit myös katsoa ottelun maksutta vedonlyöntiyhtiö Betssonin live streamina. Palvelu edellyttää pelitiliä, jossa on vähintään yksi euro pelirahaa.
 

Katseluvaihtoehdot:

• Suoratoisto, 7 € / kk: Eurosport Player → Katso ottelu täältä
• Live stream, maksuton: Betsson → Katso ottelu täältä

Tulevan viikonlopun MLS-tarjonta TV:stä:

La 31.3.
Orlando City vs. New York Red Bulls
 20.00
Los Angeles Galaxy vs. Los Angeles FC 
22.15

Su 1.4.
Chicago Fire vs. Portland Timbers
 1.00

Kaikki ottelut näkyvät Eurosportin sekä Betssonin palvelussa.

 

Lue myös nämä:

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.